Въпрос за миялна машина Electrolux

• 3 891
  • 8
Здравейте, момичета,
Имам миялна машина Electrolux. От известно време ми прави следния проблем - таблетката не се разтваря. Иначе работи, целия цикъл минава и като свърши и отворя вратата - таблетката не се е разтворила. Пробвах с друга таблетка - пак не става.
Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем? Как да го оправя?
Виж целия пост
# 1
И аз съм с тази марка миялна машина. Проблема ми беше същия и решението ми беше да започна да мия с прах, гланц и сол! Излиза ми в пъти по-евтино и се разтваря напълно Simple Smile Със старата миялна (друга марка) се е случвало да не се разтвори таблетката, но инцидентно!
Виж целия пост
# 2
Моята съдомиялна е Bosch. Никога не съм имала такъв проблем, но и се развали програматора и трябва да си купувам нова. Значи няма да е Electrolux.
Виж целия пост
# 3
*Lili* благодаря за отговора!
Много неприятно, значи няма да може да се оправи. А имам цяла кутия таблетки за миялна  Rolling Eyes

Би ли ми казала какви точно прах, гланц и сол ползваш и къде ги сипваш?   bouquet
Виж целия пост
# 4
И аз съм с Електролукс, случвало ми се е 5-6 пъти за 2 години. Виж внимателно дали пред вратичката няма някой по-висок съд, единият път това беше причината.
Виж целия пост
# 5
И аз съм с миялна машина Електролукс от две години. Случвало се е да не се разтвори таблетката 3 или 4 пъти. Винаги след това съм установявала, че е имало по-голяма чиния пред вратичката където се поставя таблетката. Тя не може да падне долу още в началото и затова остава неразтворена. Просто вече внимавам повече при подреждане на съдовете.
Виж целия пост
# 6
Момичета, дано да е това!
Сега ще пробвам, и без това не съм я пускала оттогава.
  bouquet на всички!
Виж целия пост
# 7
е , получи ли се с подредбата на съдовете ?
въпроса ме вълнува , защото и аз имам миална от същата марка . още не съм я пуснала в употреба - поне да знам и да избягвам такъв проблем !
Виж целия пост
# 8
Да, този път таблетката се разтвори. Явно наистина нещо е подпирало  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия