ПЛЕВЕН - 138

• 33 656
  • 732
# 720
Mira,  в Метро ги има и в детския магазин в Макси център. Предполагам,че ги има във всички магазини за играчки.
Виж целия пост
# 721
Знаете ли в бившия пионерски дом какви занимания има за децата? Чух за народни танци и рисуване. Какво друго предлагат? Не питам само за лятото, а целогодишно.
Виж целия пост
# 722
Mira,  в Метро ги има и в детския магазин в Макси център. Предполагам,че ги има във всички магазини за играчки.

То само пише, че ги има в Метро, но дори миналата седмица ги нямаше.
Днес ходих в магазина в Макси, но ароматизатора вътре беше толкова силен, че само се завъртях и излязох, не можах да го изтраям. )
Утре ще го посетя да видя дали ги имат. Ако не, ще си ги поръчам онлайн.
Виж целия пост
# 723
Mira,  освен да са свършили друг вариант няма. От няколко седмици ги гледаме с Михаела в Метро. Имаше хамстерите, дрешки за тях и къщи или там какво то им е нещото за игра.
Виж целия пост
# 724
нади миши, може и да са свършили, ама ще прескочим пак до там. )
Виж целия пост
# 725
Тези хамстери ги има на всяка витрина, за съжаление. Мое, че търпя мрънкането на Митко, и негово, че не му ги купувам  Laughing

Минах през Гнездото. Работеше и запазих за утре за 19.30. Масата е на мое име. Малко тесничко и схлупенко ми се видя, но нямах време да ходя до Будапеща, трябваше да се връщам към нас.

Силви, счупи си крака.
Виж целия пост
# 726
Ми изобщо никви клюкарки не сте. Аз поне направо си признах, че веднага ще я изтипосам във форума! Кой знае още колкщо работи си шушукате и не споделяте с мен тука!!! Искате да си изгния непросветена! #Cussing out
Виж целия пост
# 727
Дикси, абе как на всяка витрина, като аз такова не съм виждала....не че не съм си блейка, ама щях да забележа.
Виж целия пост
# 728
Мира, къде гледаш?
Има ги в Пуледро, отсреща в Крейзи, в Макси центъра, в Метро...

Номадка, да не мислиш, че някой е дошъл да ми каже за Пешко, сама я разконспирирах  Laughing Търсех нещо за повръщане и бременност (не се отнася за мен, да не тръгнат слухове   Mr. Green) и попаднах на неин пост.
Така, че споко, няма да си изгниваш сама  Laughing
Виж целия пост
# 729
Дикси, ами не съм влизала вътре чак да питам....само на Крейзи бях мярнала на витрината преди време и това беше.
Утре тогава направо там отивам да си взема.
Виж целия пост
# 730
Ехо!
Завърнах се от концерта. Мирката издържа геройски. В началото като отидохме започна да се разхожда нагоре-надолу. Като започна подгряващата група да пее, той седна на една седалка и започна да пляска. Малко се стъписа в началото на шума и аплодисментите, но бързо се окопити. За мое съжаление пляскането и поклащането на седалката преминаха в тичане по седалките точно 2 мин, след като бяха започнали. Обиколих 2 пъти стадиона и накрая го залъгах с пуканки. На зарята беше много довяолен, пляскаше и се радваше. Но за съжаление ЛЮБЭ не изпяха 2 от най-любимите ми 3 песни и съм много нещастна  Sad

Номадка, не че другият скорпион е по -черен, просто си няма цици  Crazy

Деси, сестра ми можеше да го гледа, но не посмях да й го оставя, защото по това време той вече спи, а тя нямаше да успее да го приспи.Заспива само на гърда. Или ако беше успяла щеше да  е след голям рев и реших да й го спестя. Но както казах той геройски се справи.

Съжалявам за дългия пост  Crazy
Виж целия пост
# 731
Браво Нуши добре сте завели детето на такова културно мероприятие-концерта.На Мирката му е било интересно щом като е издържал-значи е герой.Изкарали сте си добре и ви е било забавно.Стела най-накрая вчера се престраши да се вози на колелото си и видя че няма нищо страшно.Отскоро и в коритото в банята се къпе и си плиска по половин час.
Виж целия пост
# 732
Айде,за добро утро нова тема Simple Smile

Нуши, ентусиасти сте вие, не бих повлякла деца, щото моите не биха стояли на такова мероприятие...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия