В софия сме си, но нещо не ми остава време и затова само толкова

85-86 см , 10,800кг
85-86 см , 10,800кг 
То беше казано на майтап де - бяхме гледали май в "Море от любов" ли беше или някакъв филм (и аз не помня точно), та там една отговори по такъв начин и двамата тогава се смяхме много на тази "тактичност". Обаче той после можеше да ми отговори, както подобава, а не го направи и аз се замислих защо? Дали защото не го чувства или защото не иска?
Пък и честно казано аз не държа постоянно да ми обясняват колко ме обичат,предпочитам да виждам или усещам някакво действие.Само така се доказва любовта
За толкова години през които с Боян сме минали през какво ли не,отдавна вече не държа да чувам "Обичам те" ...въпреки че ние така или иначе си го казваме,но вече когато наистина го чувстваме,а не както преди,когато се държахме за ръцете като влюбени гълъбчета и се гледахме в очите и си казвахме по 100 пъти на ден,че се обичаме,дори и да не сме осъзнавали какво точно е да обичаш...Предпочитам да ми показва,че АЗ съм Жената до него и все още ме уважава като такава и като майка на децата му...
Или ще си направим нова през зимата 
) с гърнета и пр.
,но според домашното измерване от преди месец Жорето е към 10 400кг,80см,а Наско 10 800кг,82см.
Децата ми ядат всичко и когато им се предложи,без плодове.Плодовете само в кисело мляко,иначе не..
Не че му давам често, да не ме анатемосате сега....

на Иван. Преди май бях по-щедра в любвеобвилните слова, а сега си стискам комплиментите дори 

/
Първите 2 ни беше смешно, но на третия се замислихме и сега не й даваме... а тя как иска... 
Препоръчани теми