Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

  • 126 717
  • 730
# 90
Абсолютно  разкошни неща сте направили всички   bouquet !

От мен един пататник за  запис в темата , че ви изпуснах напоследък .
и парче

Ааааа....убиФ тЪ!
кЪв е тоз патаник дет прилича на бюрек бре? Hug Hug Hug Я давай бързо рецептата,че посред нощите огладнях зверски само докат гледам тая апетитна снимка.....таковата... Crossing Arms НапраУ съм възмУтена и огОрчена,че чинийката с тва праченце не ми е в ръцете ей сега в тоя момент.... Laughing
Виж целия пост
# 91
Лоис, чудни са!

От мен Пай с малини и диви ягоди
Виж целия пост
# 92
Бънииии... къде се покри бре? Ша дойде времето за обяд smile3511 Ко ша праим тогава??? Wink
Виж целия пост
# 93
лулу, страхотни пайчета!
От мен днес сусамова риба с папая моджо и картофи с хрян, беконови миди, бан … а и лимоново олио. Ето ги снимките:

 
 
Виж целия пост
# 94
  И аз искам Пататник   Shocked,рецептичката,моля  Simple Smile

  От мен закуска - Бързи сладки без яйца



   Лек и ползотворен ден на всички!
Виж целия пост
# 95
Esy, отново много вкусно при теб.

esy,при теб е вкусно и красиво както винаги.  bouquet

Благодаря ви, но то е толкова обикновено моето меню, че понякога ме е срам да го покажа Embarassed Rolling Eyes
Esy,недей така, при теб и най-обикновеното меню изглежда, като художествено произведение! Момичета и момчета, всички сте сътворили прекрасни вкусотии!  newsm10 smile3501  Аз ще снимам по-късно, какво правих по нощите!Но не си мислете,че е нещо интересно, обикновени нещица са.

Запеканка от тиквички, която трябваше да бъде кюфтета, но колкото и да бях изцедила и изстискала тиквичките, сиренето пусна много вода и не ставаше за пържене!

И едно любимо мое нещо:патладжан с доматен сос и чесън на фурна!
Виж целия пост
# 96
Тайна,как правиш патладжана?
Виж целия пост
# 97
Тайна, патладжана, патладжана... моля... Praynig
Виж целия пост
# 98
Тайна,как правиш патладжана?
Дес, обелвам патладжана на 4  места (ивици), нарязвам го на кръгчета дебели по 2 см, посолявам, изцеждам и редя на намазаното с олио дъно на тавата, после заливам със настъргани домати, сол,малко млян черен пипер,(забравих да го напиша) чесън на скилидки, слагам поне две главички и бутам във фурната на 200 градуса.Пека ,докато се изпари водата и се сгъсти! Лесно и вкусно е. Патладжана става като масло.

  mimi135 и за теб! Peace
Виж целия пост
# 99
Тайна, newsm20
Виж целия пост
# 100
Ако го обичаш,можеш и магданоз да сложиш, но аз не обичам и не слагам.
Виж целия пост
# 101
ЧЕСТИТА ДА НИ Е НАЙ ВКУСНАТА И ИЗКУШАВАЩА ТЕМА.ПЕПИКА  Hug Hug
Започнали сте темата пак със вкусотиите браво момичета  Hugна всяка една от вас  HugНяма да ви изреждам вие си знаете че сте ми любимки  Hug Hug
Аз няма да показвам снимки че ми се развали фотото та само ще напиша какво правих събота и неделя...и да мога да ви следя Hug Hug
Брахме гъби манатарка ,сърнела и пачи крак та пържих с масло и слагах във буркани за зимата...
така съжелявам че не снимах красотите преди да ги откъсна ...

Тайне изкуши ме с най най любимото ми ястие мога да го ям до припадък  Crazy Crazy
Аз понякога слагам и крумид става също хубаво  Peace
Виж целия пост
# 102
   Зиче, аз пък ти завиждам за гъбките! Така ми се доядоха ,пържени в масълце!
Виж целия пост
# 103
   Зиче, аз пък ти завиждам за гъбките! Така ми се доядоха ,пържени в масълце!

ТАЙНЕ много хубави стават наистина възхитена съм от вкуса на пачия крак пържен нямате представа какъв елексир е .Винаги пачия крак съм го сушила и използвала сух сега реших да пробвам пържен нещо фантастично е на вкус.Попадне ли ви пачи крак опитайте  Peace Peace
Виж целия пост
# 104
Домашното крема сирене го правя така:

Сварявам 2 литра прясно, домашно мляко. Ако не е варено ми става твърдо сирене, а с варено получавам крема. В поизстиналото мляко до към 38 градуса, слагам мая за сирене, според указанията на опаковката. Оставям за 2 часа на топличко (аз имам машина, която поддържа топлината, но става и завито в одеяло). След 2 часа се изсипва в двоен тензух и се остава да се оттече суроватката до желаната гъстота на сиренцето. След това изсипвам в купичка с капак, осолявам, разбърквам и оставям в хладилника да престои няколко часа.  
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия