Лакове за нокти - тема 9

• 46 267
  • 733
# 720
Да се похваля-най накрая се сдобих с CA-800 и 929 Grinning

800 е червения холограм, нали? Можеш ли да ми кажеш откъде се сдоби с него Praynig
Виж целия пост
# 721
Не мога да ги въприема тези зелените на ноктите и това си е! Няколко пъти ахааа да взема ментата на  Revlon, реших да пробвам с CA /има едно зелено малко по-искрящо/ и не става  Stop А пък като цветове много ми харесват... Браво на всички храбри "зелени" Фиони!  Mr. Green
Виж целия пост
# 722
Много е хубава темичката и с тези лакве настроението е много цветно!

еййй като цветове тези зелени са много красиви и от мен браво на фионите!!!

Аз едно време имах едно синьо - зелено - златисто на перфект ама го подарих... що не записах номера... много си го обичах като цвят... почвам да го диря!
Виж целия пост
# 723
Лу,страхотни са тези зелении,дето си показала! CrazyОсобено първият и вторият са  Heart Eyes!!! Последният пък е чуден за зимата.
Виж целия пост
# 724
Да се похваля-най накрая се сдобих с CA-800 и 929 Grinning

800 е червения холограм, нали? Можеш ли да ми кажеш откъде се сдоби с него Praynig
Да червен холограмен е.Намерих го в едно квартално магазинче за домашни потреби
Виж целия пост
# 725
Лу,страхотни са тези зелении,дето си показала! CrazyОсобено първият и вторият са  Heart Eyes!!! Последният пък е чуден за зимата.

Много са интересни наистина. Грабнаха ме дори мен, а аз не съм фен на зеленото  Crazy

Ако искаш да ти кажа номерата им, но не знам дали се намират лесно  Thinking
Виж целия пост
# 726
Лу,дай моля те номера и името на първия,ако не те затруднявам. Hug
Виж целия пост
# 727
Ауу, тези зелените са #Crazy Имам ментовото на Мода, но тези нещо не мога да ги възприема, особено на моите нокти....идват ми много отровно зелено....но на някои може и да им отива.
Виж целия пост
# 728
Зелените лакова са чудни. Аз като изявен фен на зеленото и синьото все на такива налитам това лято. И все пастели. Хич не ми се носят перлени лакове, тъмни също.
Виж целия пост
# 729
На мен пък тези лакове хич не ми харесват, само последният. Аз като цяло не харесвам зелено, а този последният е горе-долу точно нюансът, който ми допада. Даже на Есенс има едно подобно и ми се ще да си го взема, но май няма много-много с какво да го нося.
Вие виждали ли сте някъде тази новата серия на Манхатън, да знам да ходя ли да я търся и аз.
Виж целия пост
# 730
Лу,дай моля те номера и името на първия,ако не те затруднявам. Hug

Creme de Menthe X01

Виж целия пост
# 731
Новата тема.
Виж целия пост
# 732
Опс и аз направих, Дени да я трия ли?
Виж целия пост
# 733