Коментари за номинациите

• 15 707
  • 288
# 105
Lady Amaranth, хвалиш ли се, оплакваш ли се или се бориш да те запомнят?
Виж целия пост
# 106
О, съжалявам, не знаех, че за да пишеш в тази тема трябва да имаш някаква цел. Извинете, че Ви нахлувам в разговора, но не знаех, че е с членски карти.
Нито едното от посочените три.
Аз съм си го писала - недоумявам, неразбирам и т.н. - не съм отворила синонимния речник, но предполагам, стана по-ясно.

П.П. За миг си помислих, че темата е с хумористична насоченост, т.е. майтапчийска, но уви, пак съм се объркала.
Ето, за това говоря и в предния си коментар.
Виж целия пост
# 107

Колкото повече кисна у тоя форум, толкова повече се забатачвам, значи...  Joy

Прави като мен,направи си няколко регистрации в университетските форуми Sunglasses там има млада и свежа мръвка,и всичко се базира на"колеги нека се обичаме и дружно напиеме  Hug "
Цитат
Коя е Кейси?
За първи път я забелязах в темата "17 мига белязали животът ни..."нещо такова, разрови се и намери темата,но си заслужава да прочетеш,какво е написала.
Иначе миналата година покрай номинациите ми беше доста противоречива личност,не разбрах в моят отбор ли е Mr. Green или е излязла с голямата резачка в малинака.
Виж целия пост
# 108
Мадам Стасита, надявам се, че появата ти ще донесе свеж полъх в темата  Grinning
Виж целия пост
# 109
Къде са юнките?  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 110
Мадам Стасита, надявам се, че появата ти ще донесе свеж полъх в темата  Grinning
Надаш се за майски ветър,ама нъц Grinning
Нещо не ми е до бъзик,имам си други работи на главата
Виж целия пост
# 111
Не ги търси. Явно са доста заети и като гледам заглавието на темата надали ще се появят. Есента листата разпиля, Юнчето е шило в торба!
Виж целия пост
# 112
Надаш се за майски ветър,ама нъц Grinning
Нещо не ми е до бъзик,имам си други работи на главата
Каквито и да са работите, надявам се да имат успешна развръзка   Hug
Виж целия пост
# 113

Малииии, това всичкото все в първия пост ли е?  Crazy
Респект!
Виж целия пост
# 114
Внимание. Говори Макаренко. Ако продължавате така, всички ви ще напляскам по голите задници и ще ви лиша от вечеря! Човек за малко да се обърне и що да види - разхвърляни стаи, оскубани другарчета, потрошени клавиатури и изписани с червило обидни думи по стената... Не, не, не съм съгласна, ред трябва тука, ред и дисциплина!  Crossing Arms

Какво сега, ще има ли номинации или не? Знам, че всички ни сърбят ръчиците и не признавам опити за извисено дистанциране с повдигната вежда.  Mr. Green Готова съм за конструктивно допълване на категориите, вече дадох сухар и вода на децата, нашибах ги с камшик и пратих Милото да търка клекалото. Предлагам обсъждане на категориите до 10.11 и съответен старт на таз светла дата. Колкото до правилата, те си бяха май добре? По три номинации в категория от всеки потребител и после вот за първите трима, събрали най-много гласове.

Хрумна ми прекрасното допълнение "Челюсти", за потребител, който хваща и не пуща лесно, а също и няколко категории с общонационален, извънфорумски характер - БГ личност на годината /плюс и минус/, БГ успех и БГ резил. Ако сте съгласни с подобно напускане на форумския предел, ще ги и озаглавим подобаващо.

Ох, много писах, напълно се изтощих. Само ще добавя деликатно, че съм си купила днес малка парцалена кукличка и снопче въздълги вуду игли, та да му мислят тука някои хора... ако изпитат внезапни бодежи да-не-казвам-къде, ясно е отде са
Виж целия пост
# 115
Ти ли ще пуснеш темата за номинациите?
Имам предложение за гласуването. Да се пускат по повече теми наведнъж, през 3 дена, ако трябва, за да не се губи интересът. Няма нужда да се разсрочват във времето и да досаждат до смърт накрая.  Peace
Виж целия пост
# 116
Крейзи, само да попитам тихичко- куклата руса ли е?  Flutter
кажи не, кажи не
Виж целия пост
# 117
Не съм сигурна, че напускането на форумския предел ще се отрази благоприятно на обекта на обсъждане. В смисъл, всички знаем какво се случи на една финансова институция.
Виж целия пост
# 118
Много ми се ще да има категория и за  бисер на годината. Да не отиват в забвението: ''верно ли, че пробиват зърната...'', ''ваксиниран съм против....'', подписа на Знаток и др. Пепеляшка таз' година ли вилня?
Виж целия пост
# 119
Само ще добавя деликатно, че съм си купила днес малка парцалена кукличка и снопче въздълги вуду игли, та да му мислят тука някои хора... ако изпитат внезапни бодежи да-не-казвам-къде, ясно е отде са
Не вярвам в успеха на тези работи, но ти си поиграй, няма лошо. Хубаво е, че разкри истинската си същност на хората и понеже си ми ин, колкото по- лоша се показваш, толкова по- малко ще ми се налага да се доказвам като бяла и добра. Flutter

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия