Коледно настроение! - 4

  • 51 066
  • 335
# 75
Страхотни неща сте направили момичета!  bouquet
Виж целия пост
# 76
момичета предложите ми сладки които са помекички и може да се хапват веднага.
от меденките почти неостана...но няма време за нови..кога ще поомекнат
Виж целия пост
# 77
момичета предложите ми сладки които са помекички и може да се хапват веднага.
от меденките почти неостана...но няма време за нови..кога ще поомекнат

"Заснежените елхички", много вкусни - и тестото, и плънката за слепване!  bouquet
Виж целия пост
# 78
СЗА, много благодаря и аз за новата тема! Страхотно ги оформяш и поддържаш!

Ето моята първа къща

Много се амбицирах и за великден пак искам да правя!
Благодаря много на Наталина и на всички, които така подробно обясняват! Помоща ви е несравнима!
Виж целия пост
# 79
Umbra, страхотни бонбони!
oki4, много е хубава  bouquet  bouquet  bouquet

labrex, с нетърпение ще чакам да видя сглобеният вариант! Строителния материал изглежда много добре - гладичък и без дефекти Grinning

Моят не се получи много добре, защото вместо сода, ползвах бакпулвер, но не ми се занимаваше повече. Ето я нашата къщурка



Повече ТУК
Виж целия пост
# 80
ММММ големи красоти сте сътворили!
Виж целия пост
# 81
ау, какво виждат очите ми! Рецепта за Ferrero Rocher  Mr. Green Записах я и нея!
Да се отчета до тук
- 2 дози меденки
- 1 панфорте
- 1 доза ванилени кравайчета - нищо не остана от тях, сама ги изядох  Joy
- 2 дози арменски сладки, но сякаш не съм очарована от тях
- 1 доза Рафаело
Остава ми да украся част от меденките, да направя Ферерото  Joy и да измисля какво ще нося като десерт в родителите ми и свекитата. За сега съм се спряла на Канелени кравайчета и някакво торте, че имам 1 блат  Mr. Green Особено за блата приемам идеи  Simple Smile
Благодаря на SZA за темата.  Hug  bouquet
Виж целия пост
# 82
Umbra, nordina - благодаря ви!

При мен явно не се е получило точно така, както очаквах, защото не съм сложила олио, само шоколада разтопявах. Ще опитам пак!

 Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 83
Блaгоджря зa отговорите.Не знaм кaквa е при4инaтa с неподслaдено дa не стaне newsm78 Не нaмерих подслaдено,но сложих пудрa зaхaр.Явно сък окепaзилa нещaтa.4удя се дaли дa търся пaк подлaдено и дa опитaм,не ми се искa пaк дa се ядосвaм aко не стaне...ще видим.
Много хубaви слaдки сте покaзaли-брaво нa вси4ки мaйсторки  bouquet
Виж целия пост
# 84
Страхотни къщички сте  показали, ще вземете  да ме запалите пак. Grinning
Виж целия пост
# 85
SZA, благодаря за красивите и полезни теми, които така добре модерираш!

Блaгоджря зa отговорите.Не знaм кaквa е при4инaтa с неподслaдено дa не стaне newsm78 Не нaмерих подслaдено,но сложих пудрa зaхaр.Явно сък окепaзилa нещaтa.4удя се дaли дa търся пaк подлaдено и дa опитaм,не ми се искa пaк дa се ядосвaм aко не стaне...ще видим.
Много хубaви слaдки сте покaзaли-брaво нa вси4ки мaйсторки  bouquet

Причината е ясна -  подсладеното кондензирано мляко  е много гъсто, като течен мед, а неподсладеното е течно като сметана. Както са ти казали момичетата, прибави към сместа малко масло, бисквити или вафли и шоколад може да разтопиш и прибавиш по малко, още кокос или ядки - пак ще стане, но няма да е точно Рафаело.

Умбра, супер предложение за Ферреро!

лулу!, чудна е станала къщичката, не знам от какво не си доволна - направо е приказна!

oki4 и твоята къщичка е прекрасна - харесва ми контраста на тъмните стени и бялата глазура! За първи опит е направо невероятна!

Лабрекс, голяма производителност - чакам да видя украсените сладки, 'щото изглеждат супер вкусни, пук после, не ми се мисли...

Момичета, аз отивам да правя нова доза медено тесто - да видим за какво ще ми стигне...
Виж целия пост
# 86
Ето и къщичките, които правих вчера. Не са кой знае какво, но ще ги подарявам на малки дечица и се надявам да си ги харесат...



ето ги и опаковани:

Виж целия пост
# 87
и аз се записвам   typeuu
Леле,кога изписахте 6 страници  newsm78 Grinning
Виж целия пост
# 88
Запис и аз тук при вас с един въпрос: пробвах се да правя марципан Варна до сега сложих доста пудра захар, но много лепне Confused да продължавам ли да слагам захар или в хладилника да го сложа Rolling Eyes
Ако нищо не стане ще пробвам на топчета и във фурната  newsm78
Виж целия пост
# 89
Гуинет,  благодаря ти!  bouquet

Правих меденките на Джули и
за първи път бухнаха и развалиха
формите.
Някаква идея защо се е получи така?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия