*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ*- кой до къде е - 4!

• 68 658
  • 752
# 750
Lailah ,права си!Получаването на заповед не означава нищо.Това е само опит,ами ако той не е успешен,ако е успешен ,но не се стигне до раждане,ако има някакви усложнения.
   За пример-първият ми опит ,беше успешен,нооо до 6-ия месец,вторият неуспешен. TiredЗа първия ми трябваха-2 месеца подготовка +процедура,после 6 месеца бях бременна,после 6 месеца се възстановявах от раждането.За втория опит-един месец подготовка,един месец-процедура-отрицателен резултат.Вие сметнете от колко месеца сме по процедури , и пак съм на стартова позиция. TiredОпитите ми са направени за една година, и не са по Фонда.
   Ако на човек му се наложи да кандидатства отново,еее тогава ,със сигурност ще има значение ,дали ще чака 6,10,или 15 месеца,защото това е ценно времее.
    Първият път, човек си казва:"ЕЕЕЕ,един път да взема заповедта и да направя опита,и готово,бременна съм."В действителност обаче, нещата съвсееем не стоят по този начин,за съжаление. ConfusedОще повече,че всички сме наясно,че шансът за успешно ин витро е от 25-30 процента,неслучайно се дава право за кандидатстване до 3 опита,просто защото нищо не е сигурно.
   Успех на всички!На чакащите  и на тези,които са си взели заповедите, и са на старта! Hug Peace
Виж целия пост
# 751
Мда Руми ги е описала много точно  Tired мен лично това което се случва ме притеснява, иска ми се официално да се каже от МЗ какво ще се случва, не да се информираме по форумите...  Tired
Виж целия пост
# 752
Позволих си да пусна нова тема.Заповядайте:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566761.0
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия