Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко заповеди средно издава Фондът за Асистирана Репродукция на месец?
Какви са очакванията за издаване на заповеди през новата година?
Какви са причините за забавянето при издаване на заповеди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко заповеди средно издава Фондът за Асистирана Репродукция на месец?
Фондът за Асистирана Репродукция не разкрива точния брой на издадените заповеди месечно. Въпреки че няма определена бройка, се предполага, че броят на издадените заповеди е ограничен от наличните финансови средства и работното натоварване на клиниките. Това означава, че броят на издадените заповеди може да варира в зависимост от различни фактори като например наличието на средства и работното натоварване на клиниките.
-
Какви са очакванията за издаване на заповеди през новата година?
-
Какви са причините за забавянето при издаване на заповеди?
Забавянето при издаване на заповеди може да се дължи на няколко фактора, включително ограничения във финансирането, натовареност в работата на клиниките и процеси за одобрение. Освен това сроковете за изпълнение на договорите между фонда и клиниките могат да повлияят на скоростта, с която се издават заповеди.
-
Какво е общото мнение на форума относно издаването на заповеди и чакането за финансиране от ФАР?
-
Какви са основните проблеми, които форумът идентифицира по отношение на процеса на издаване на заповеди и финансиране от ФАР?
За първия ми трябваха-2 месеца подготовка +процедура,после 6 месеца бях бременна,после 6 месеца се възстановявах от раждането.За втория опит-един месец подготовка,един месец-процедура-отрицателен резултат.Вие сметнете от колко месеца сме по процедури , и пак съм на стартова позиция.