На разходка всеки ден, ДЕКЕМВРИйчето е вече с тен № 6

• 30 666
  • 729
# 480
Адашке  rossy-pm, чела съм, че от някои АМ се запичат бебетата, да не би от това да е?
Аз подкрепям решението на всяка майка! Щом си ислиш че така се чувства най- добре детето ти, значи така трябва много ясно! Просто като приятел бих ти препоръчала поне ден да пробваш без АМ и да видиш дали ще е спокойно бебето, дали ще си се изака и тн. Ти от двете гърди ли даваш? Аз вече така правя и яката се наяжда. Успех!  Peace

Между другото да ви питам: когато бият ваксините, целите игли ли вкарват на вашите бебчета? При моята педиатърка има една сестра на около 60 години и е ужасна, все недогледала нещо, все бърка или забравя и когато бие ваксините, бебчо мнооого плаче и си личи, че я боли ужасно много! Sad
Виж целия пост
# 481
Здравейте! Много ще се радвам да приемете още едно декемврийче: моето момченце се казва Емануил и е почти на 4 месеца.
На всички бебчета пожелавам да са здравички   bouquet
Виж целия пост
# 482
Palpite, добре дошла с твоя юнак!  welcome

Josepha, 4 дни е нищо, на моята бебка последния рекорд и беше 8 дни, чакай си я спокойно, недей да се чудиш как да и "помогнеш", огранизъмчетата на малките ни буболечета са едни чудесни машинки, които много точно знаят кога какво да правят  Wink

Rosito_p, аз като и ги слагат не гледам никога, мъжа ми обаче гледа и каза, че към 1см поне влиза иглата... но да ти кажа при условие, че се бият мускулно не ме учудва и цялата игла да вкарват... Sad много неприятна работа, но няма как...
Виж целия пост
# 483
Здравейте, мами

Бърз въпрос за неакането - ние днес чукнахме 4ти ден без ако. С термометър няма да пробвам, че ми се струва гадно. Водичка от овесени ядки също няма да давам, че ми се струва неподходящо на незахранено бебе да го почвам с глутен....
Хомеопатката ми каза 1 кафена лъжичка преварен зехтин....Някой да е давал? Че да не объркаме работата.....
Чак 10 дни не мога да го чакам да не се изака...
Не съм давала, но сега прочетох, че Био Гая-та има слънчогледово олио  в състава си. Така, че може да  има резон  в това което  ти е казала хомеопатката Wink

Инъче как е малкото адашче, освен, че не е акало нчколко дена?  Simple Smile

Palpite , добре дошла Simple Smile

Много странно, че не ми се е визуализирала тортата Simple Smile Беше  ето тази :
http://gaygamer.net/images/mario4cake.jpg
Виж целия пост
# 484
Много сте мили мами! Hug Hug Hug
Овладявам нещата за сега, даже мога да кажа, че се чувствам по - добре!
Имахме един несполучлив опит за разходка днес, облякох бебо добре , облякох и себе си и като излязохме и блъсна един вятър , направих обратен и се прибрах!Много ме заблуди това слънце Crossing Arms

Момичета,забелязвам , че напоследък гърдите ми са по - големи  Blush Възможно ли е , това да е в следствие на порастването на Жорко и сега да имам повече мляко за по - големите му нужди  newsm78 Съжалявам за глупавия въпрос ,но не съм срещала някоя от вас да е споделяла нещо такова , поне не и в този вид , може аз да се изразявам неправилно!
Ние сме на консултация на 8ми , нямам търпение да видим бебко колко е пораснал.
Иначе Жорко вече хваща разни неща , кога съзнателно , кога не съзнателно и предимно прави всичко с ляватра си ръка , не знам дали е рано да се прецени , но посяга към всичко с нея , търка си очите с нея , никой от нас не е левичар и ми се струва интересно.

Целувки и хубав ден   bouquet
Виж целия пост
# 485
добро утро Simple Smile

Ние вчера бяхме на ресторант заедно с Гоги Simple Smile Беше много хубаво, а и Гоги се държа прекрасно Simple Smile очарова всички . Заведението е ориентирано към родители с деца има два детски къта с аниматори, има само една зала за пушачи всички останали са за непушачи. С едн а дума беше много добре Simple Smile.

Аз също никога не съм се замисляла дали имам достатъчно кърма - просто кърмя и бебо си е весел и доволен.

Виж целия пост
# 486
Здравейте мами  Hug

Ние също правим паузи с акането, рекорда ни е 7 дни. Колкото по-дълъг е периода не неакане, толкова по-голямо е аканото. Не съм пробвала насила да го изхождам.

Ние сме на кърма, но се храним изцяло от шише. Общо за деня му се събира към 850мл.

Един въпрос към мамите, които изцеждат: По колко пъти на ден се цедите? Аз сутрин изкарвам за 2 хранения, след това по-начесто цедка, и за последното хранене не стига и додавам ок 50мл АМ. Повече от 800мл кърма на ден не мога да изкарам  #2gunfire

Виж целия пост
# 487
anich88,  напук на онова, което ме предупреждаваха иначе рано захранилите мами, моите гърди увеличиха размера си през четвъртия месец. При  изцеждането, което си правя от време на време, виждам, че млякото се е увеличило от 120-130 мл на 160-180 мл от гърда на хранене. От тях си изцоква 140-150 мл.
Това ми се струва логично, т.к. бебето расте и нуждите му се увеличават.

А по въпроса с неакането, чувала съм, че майката ако хапне малко сушени сини сливи, това ще разхлаби и бебето. Ако не помогне, поне е безвредно. Успех!  Hug
Виж целия пост
# 488
Роси, само като гледах на първите ваксини миналия месец сестрата как грубо хакна иглите цели, ужас...малката се скъса от рев.Във Франция педиатърката е толкава нежна, така леко пипа, не вкарват целите игли, каката никога не ми ги е усещала.

Анич, има логика в твоето обяснение за гърдите.
Момичета, ние в събота рано сутринта излитаме, стискайте палци, дано да имам лек и безпроблемен полет с две деца Simple Smile
Виж целия пост
# 489
здравейте мами,отдавна не съм писала,защото бяхме с малката в болница,причината е тромбоцитопения,с неясен произход,поне по документи,но всички лекари в онкохематологията бяха на мнение ,че това е резултат от ваксината,която слагахме.Понеже нямаше доста време пентаксим,биха й само синфлорикс,откакто е родена не е боледувала,иначе търсеха вирусна инфекция като етиология,но понеже си беше здраво дете досега,пишат идиопатична тромбоцитопения.В отделението й взимаха костен мозък,което е доста болезнена процедура,гледаха всички вътрешни органи,правиха изследвания на кръв и урина,нищо обезпокоително от другите органи,имаше ретинални кръвоизливи,и по този повод правиха и трансфонтанелна ехография,но слава богу нямаше мозъчни кръвоизливи,лекуваме я с дехидрокортизон,тромбоцитите с е възстановиха-бяха 8,сега с а 300,в четв.пак на контрола.
Никой не иска да признае на глас,че това е от ваксина,но всичките д-ри в отделението поклащаха глава в знак на съгласие с моята теория.Сега не с езнае дали ще с евъзстановят за постоянно тромбоцитите,или ще остане дефект в този кръвен ред.Моля ви следете добре децата след ваксините.
Виж целия пост
# 490
Зехтинът определено ни помогна - тая сутрин имахме така ддългоочакваното ако.
Не съм изчела де що има книги и в нета за тези паузи, но все пак не мога да съм спокойна. 2 дена мога да чакам, но като станаха 4-5 вече взех да си притеснявам....За мен все някак трябва да отделя нещо този оганизъм...Както и да е, няма да разсъждавам повече.
Има хора, наречени доктори, които са учили по 10години за това, да бъдат педиатри. Аз не съм никоя, за да оспорвам съветите им. Надявм се със зехтина да не съм му навредила.

ANGYA    bouquet   bouquet   bouquet , бавно напредваме с изчистването на обривчето и лющенето, с помащта на хомеопатията...аз продължавам с диетата и така....
Виж целия пост
# 491
listopad, много неприятно, аз не разбрах коя ваксина сте сложили и коя би могла да е причината за това състояние - Синфларикса ли според теб е отключила болестта? Колко приема имате, или това е било първото боцкане? Направо изпадам в ужас от тия ваксини... ooooh! 
Виж целия пост
# 492
Листопад, теорията ми се потвърждава с всеки изиминат ден, поставянето на ваксините явно е по-голямото зло от непоставянето им!Не ми се иска да играя на руска ролетка със здравето на детето си, чета ....чета и ме заболява главата на тази тема.
Какви бяха пизнаците при вас преди да установите тази диагноза?

Джос, радвам се , че при вас нещата се оправят.
Виж целия пост
# 493
Ами имаме само един прием синфлорикс,двете хепаптитни и бцж,но последните бяха отдавна,последната е синфлорикс първа доза,педиатърката, про която ходя на частно каза д ане слагаме повече,защото не се знае реакцията след следваща доза каква ще е ,засега ще има комисия з аотлагане,обаче аз мисля да ги откажа тотално,защото педиатърката каза,че това е най-лекия вариант на усложнение,което ни се е случило,и не се знае как ще реагира организма на следващите.
Виж целия пост
# 494
как се получи-в събота видях дупето ,което беше в червени и сини точици,като след убождане с игла,на другия ден крачетата бяха целите в точки-точковидни петехии,а следобяд видях и небцето с кръвоизлив,отидохме в детска клиника,направиха кръвна картина и тромбоцити 8,при граници140-400,и ни приеха веднага.По принцип сме на хомеопатично лечение,след ваксината дадох на малката туя,за да се намалят вредните реакции,а и в болницата постоянно с хомеопата се консултирах и затова може би нямахме други кръвоизливи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия