"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 886
  • 727
# 720
Аз харесвам Съни, по начина, по който я играе Ирена, описанието, кото прочетох тук за героинята не ми допада.
Виж целия пост
# 721
Боксьорчето Стъки на кака Юлето новият мАж ли е?
Виж целия пост
# 722
Боксьорчето Стъки на кака Юлето новият мАж ли е?
Да. Peace
Виж целия пост
# 723
И аз сега я изгледах...не мога да разбера защо трябваше да се свиква целия колектив в полицията...трябваше само Попов и шефа му да изслушат записа и да го придвижат нагоре... Crazy
Виж целия пост
# 724
И аз сега я изгледах...не мога да разбера защо трябваше да се свиква целия колектив в полицията...трябваше само Попов и шефа му да изслушат записа и да го придвижат нагоре... Crazy

Е, разбираемо е. След няколко провалени с гръм и трясък акции, е нормално да се похвали с добре свършената работа. Все пак, не бива да пренебрегвама егото. Пък и нали са екип.
Виж целия пост
# 725
Копнеж, еми да, но нали искат да го хванат...нали е най-големия...всеки знае, че 3ма са тълпа вече, а какво означава за повече хора...+ това нали от преди се знаеше, че някой говори...и аз започнах като бабите да се вживявам  ooooh!
Виж целия пост
# 726
Жоржета, така е, съгласна съм с теб. Самата аз коментирах по-назад, че тази акция беше успешна, щото никой друг не знаеше за нея. И съответно би трябвало Попов да се усети, че някой от неговите хора много яко го дъни. Но да не забравяме, че все пак сценаристите трябва да вмъкнат интригата Wink
Виж целия пост
# 727
новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589348.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия