Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките, които публикувате?
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
Какво представлява течението по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките, които публикувате?
-
Какво да купя за подарък на 11-годишно момче?
-
Какво представлява течението по време на бременност?
-
Как мога да поддържам или подобря настроението си по време на бременност?
-
Какви са мненията относно боядисването на яйца по време на бременност?

и нямам търпение!
. А на прибиране, един мъж стана... но разбира се на следващата спирка се качи бабка с бастун и застана точно до мен "Ох, само да се хвана тук" ... на мен разбира се ми стана супер неудобно и отстъпих мястото, след като видя че съм бременна и стана малко неудобно, но както и да е. Изморително е и дори ме заболя корема, но в случая аз съм си виновна... можеше и да не ставам!
Ти на 3та ФМ ли си 

и викам аз минавам напред и да излизам.Отивам отпреде пред попа и си подавам ръката към него-нали трябва да се целуне и той ме вижда,че имам червен конец на ръката и като се отдръпна и като взе да ми прави забележка пред целият неврозен народ...защо съм имала такова нещо,не било хубаво,и се дърпа от мен все едно съм Дявола
,само дето цяла събота мрънках на мъжо,че нищо незнам
Корема ми се втърдява от почти всяко движение... Самоувеличих си дозата на магнезия 

Това е най-ценният ми уред, заедно с миялната. Както и Фейтчето е написала, дрехите сатват супер меки и аромата на омекотителя се зазва много силно, много по-изладени от тези които проскам примерно на радиатора зимата. Гладят се в пъти по-лесно, има програми за освежаване на прането, ако сте се удимили някъде ( връхните дрехи напрм.) Днес за 2.50 мин имах изпрани, изсушени и прибрани в гардеробите 2 перални по 7 кг. пране. Друго предимство е, че можеш да переш и зимата, шалтета, юрганчета, халати, одеала и т.н. Хич не съм манячка на гладенето, бях някога сега отдавна си ценя времето и не робувам на дрехите
Иначе не са болезнени контракциите и това ме успокоява донякъде