Аз толкова рядко ходя по някакви процедури, на фризьор трудно стъпвам, за коламаска да не казвам, че почти не ходя последните години и сега за това толкова импулсивно се навих. Видях едно клипче и реших, че това е за мен. Ама така е като съм патка и не проучих повече нещата. Но пък откъде да предположа, че няма да става за кърмачки ?!?
Нищо добре ,че попитах и много благодаря, че сподели, че като нищо щях да отида и можеше и да не разбера, че е противопоказно.... сега ще търся на кой да го подаря този ваучер, че вчера нали се сещате накарах мъжа ми още сутринта да го плати 

Ех ама иначе това нещо изглежда много добро и за мойте гадни паласки сигурно ще направи чудеса ...

Данили благодаря за хубата тема, Къмбърли
за заглавието
За анкетата мисля, че е много добре направена
във фризера имам замраземи тиквички, червени чушки и разни други зеленчуци, но за тиква не съм се сетила да сложа... 

. Дано по-късно да се оправи 

и при това е домашна и еко, но мислех с морков да захраня и дори съм взела на гербер пюрета, но ще видим как ще стане след това за пюретата... 
днес

и после рев като свърши - много ми е лаком миличкия. Започнах с ябълка и круша - два плода за мен е по-добре ако едното ще му подейства разхлабващо другото компенсира и се понася по-добре , а и вкуса пак така / това по съвет на педито винаги й се доверявам отгледала е и мен и сестра ми и племенницата

Поздравления за анкетата и за заглавието-браво Кимбърли!!!
Кърмата ми е недостатъчна и май ще се захранваме след 5 навършени-няма как 
.При нас проблема е ,че живее при свекитата,но това скоро ще се промени,защото вече имаме собствено жилище и нямам търпение да си бия шута за да се поуспокоя малко.Не ,че свекърмата е лоша-шестак си е отвякъде,млада разтропана жена ама много ми се качва на главата и все има мнение по въпроса.Сега ме натоска да храня детето с кис.мляко-вика щом повръща от АМ,давай му кисело и ми държи тон и ми разправя,как едно време не е имало АМ и децата масово са гкледани с кисело.ама аз се дърпам-немога да и обясня колко алергии могат да се появят.Другото нещо,което ме ядосва,е че все ми следи-през колко време кърмя бебата,като ревне от къде знам ,че е гладна,както кърмя и идва над цицте ми и още малко ще дръпне Вики от цицата-вика айде ,айде стига и толкова Препоръчани теми