iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 16-та тема

• 42 907
  • 757
# 435
...
Ако е един с оредяла коса, за който се сещам, ще му кажем как да я сгъсти.[/color] newsm78 
Хе-хе май са няколко... Simple Smile  Между другото и те купуват от сайта  Simple Smile...поне един си призна

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Виж целия пост
# 436
giuli - нормалната мъжка реакция е: "Бе, я ми се махай от главата с тези боклуци!"

Затова оставяш добавките и чакаш сам да попита.
Точно така! Аз това и направих с мъжа ми  newsm56
След време забелязах,че започна да чете етикетите,след това да ме подпитва за едно-друго,а сега пие рибено масло всеки ден. После започна да приема 5-НТР и Б-комплекс,после поиска Гинко... Както е тръгнало....скоро ще остана без моите добавки   rotfImbo
Но да има мир и здраве вкъщи!   remybussi

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632

Виж целия пост
# 437
Препоръчайте нещо за плексит,което да може да заместо донякъде нестероидните противовъзпалителни.Рибено масло?
Виж целия пост
# 438
Пинко, на малкото му правиха парацентеза (перфорация на ушето). Смяташ ли, че му трябва ХА да заздравява или да го оставя самО да се оправя?

Събирам инфо за всичко, свързано с отити, трети сливици, лигавици, запушени евстахиеви тръби. Сега поръчах серрапептаза и куркумин. Друго някой да знае или засега това да пробвам? Иначе, обичайните заподозрени са коластра, водорасли, рибено масло, калций. Май цинк четох, че се отразява добре.

Този проблем е всеобщ сред майките и доста наболял......
Зачела съм се и аз за цинк-а....
Виж целия пост
# 439
Получих 4 пратки на митницата в София, като последната е от 1 май. Но пратката от 14.04 още я няма  newsm78. Май са загубили някой пощенски чувал, че сме няколко чакащите от тази дата  ooooh!
Виж целия пост
# 440
Благодаря на отговорилите на моя въпрос! Ще почета още за предложенията ви и ще реша какво да взема.  bouquet
Виж целия пост
# 441
Оff Тopic:

Уф, минах на Firefox, измъчих се с това IE!

Важна информация за в бъдеще - лисицата вече и нея я надуха. Тежка е и става все по-тежка с всеки ъпгрейд. Независимо колко ти е мощна системата, накрая ще го усетиш. Като дойде тоя момент имай предвид, че най-лекият и добър браузър в момента (имам всичките, част от работата ми е) е Google Chrome.

Един от многото плюсове на Chrome (освен че като лисицата има плъгини за всичко) е, че за разлика от нея и IE, когато някой tab застърже и натовари системата, Chrome ти казва, предлага команда "изчакай" или "убий" и ако убиеш, заминава само въпросният таб или прозорец, а не целият браузър. За части от секундата, без чакане, презареждането му става светкавично също. Ако имаш навика да трепеш зависнали програми от Task Manager-а, там също всеки таб в Хром е изкаран като отделно ехе. Не е както при другите браузъри - всички табове и прозорци пакетирани в едно-единствено ехе. С Хром като стане досадно, проверяваш точно кой таб яде ресурса и го махаш само него.

Вярно е, че аз съм на Линукс, но държа виртуална машина с Уиндоус и разлика между нашата версия и тази за вас реално не съм хванала още.
Виж целия пост
# 442
I see you - всъщност, ти не искаш да зарастне, а да остане "белег" - дупка. Всички добавки ще се опитват да заличат белега.

Само го поддържай стерилно. И внимавай какво пие детето - да не я дупчите пак.

valpan - а ти внимавай. Не всичко е подходящо за мъже.

шоколадче - куркума, бозвелия и вит. В12. Другия подход е с Нивалин, но стана много скъп.

savinaci - днес получих бележка за пратка от 15 април.  Идват...

jijoya - благодаря за идеите.  bouquet

Оригиналната статия за токотриенолите и косата:

http://www.carotech.net/index/news/219.html

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch
Виж целия пост
# 443
Pink, ако се навиеш да ни разкажеш по някое време за митохондриалния биогенезис, ще имаш мноооого слушатели Peace
При все че още от заглавието ми прилича на висш пилотаж! Но какво пък, минахме през омегата и протеолитичните ензими, ще се постараем да го смелим и него smile3501
Виж целия пост
# 444
Здравейте, искам да попитам в iherb може ли да се пазарува с дебитна карта Maestro на ОББ ? Обадих се в банката и ми казаха, че нямало проблем, но сайта продължава да ми изписва " Please enter a valid Credit Card Number !" ?! Не знам изобщо как да се оправя... ooooh!
Виж целия пост
# 445
Здравейте, искам да попитам в iherb може ли да се пазарува с дебитна карта Maestro на ОББ ? Обадих се в банката и ми казаха, че нямало проблем, но сайта продължава да ми изписва " Please enter a valid Credit Card Number !" ?! Не знам изобщо как да се оправя... ooooh!

Може с дебитна, но МастърКард, не маестро  Wink

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Виж целия пост
# 446
Ех, и аз така предположих. Значи ще ми трябва дебитна МастерКард или по-скоро Виза ? Кое мислите, че е по-добре ?

И за да не излизам много от контекста на темата,  някой има ли отзиви за тези мултивимини и мултиминерали:
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Sentry-Multivitami … ablets/10525?at=0
Виж целия пост
# 447
[valpan - а ти внимавай. Не всичко е подходящо за мъже.
Сигурна съм! Затова и четем много преди да започваме с нещо. За първи път от години не съм почуствала "пролетна умора",мъжът ми също е доста по-спокоен и не се оплаква толкова често.Сигурна съм че това отчасти се дължи и на 5-НТР. Аз изгубих влечение към сладкото,като бонус,но той не си е изгубил апетита.  Joy
Имам питане за Гинко. Иска да го взема за по-добра концентрация и памет(работата му е свързана с компютър и разни изчисления,чертежи). Пише да се приема по 1-2 капсули,но смятам,че една сутрин е достатъчна. Колко време да се пие и дали да се правят почивки?
Хубава вечер на всички!  Hug

СлънцеЛуна, извади си дебитна Виза на ЦКБ или ПИБ. Става за 1 седмица и нямат такси.

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632
Виж целия пост
# 448
Ех, и аз така предположих. Значи ще ми трябва дебитна МастерКард или по-скоро Виза ? Кое мислите, че е по-добре ?

И за да не излизам много от контекста на темата,  някой има ли отзиви за тези мултивимини и мултиминерали:
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Sentry-Multivitami … ablets/10525?at=0

И виза става също, да.
Тези мултивитамини не са нищо особено, слабички са. Аз съм доволна от Eco Green Multi

valpan ти пита за гинкото, но виж това

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com  
Виж целия пост
# 449
Oh днес се върнах от митницата и направо..smile3511.,едното ми кашонче беше тъмно черно  разпадащо се от изсипалия се вътре соев сос,направо умирам от яд.Казваха ми да се оплаквам да говоря с началника,но мисля че няма смисъл и ми казват да не поръчваме стъклени неща,но като го отворих виждам стъкленото шише хубаво опаковано и цяло,а капачката както си е увита във фолио с пукнато капаче,съответно няма и грам останло от соса в него,умирам от яд,защото миришеше много хубаво.Та да попитам някои от вас имаха някакви такива проблеми ,в моя случай явно е дефект в самата капачка,та откъде мога да им пиша,направих и снимки?Ако може да ми пратите формата за контакт.

код за 5$ отст-GOG429
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия