MAC & Sephora - 3 тема

• 62 159
  • 634
# 60
Ето още MAC nude червила: Blankety, Creme Cup, Creme d'Nude, Pretty Please, Viva Glam II, Viva Glam V, Modesty. Сред любимите ми са: Angel, Pervette, Bombshell (нещо като Chatterbox само че с лек блясък, май се води Frost, но не блести много и е супер за лятото). А сред кораловите (всъщност не знам дали точно корал е цвета) много ми харесват: Sandy B и Crosswires

Приятно тестване!  Peace
Виж целия пост
# 61
Creme Cup и Angel на моята кожа не седят като nude. Angel го бях купила преди време, но веднага го подарих на майка ми. Нейната кожа е по-тъмна и при нея си стана много красив nude цвят. Просто заспа Grinning  при мене седи прекалено розово...
Виж целия пост
# 62
Аз пък с нюд червило изглеждам като зомби,понеже съм с тъмна коса и много бяла кожа,така че поне от тук ще спестя.  Mr. Green
Виж целия пост
# 63
А пък аз съм по-скоро доволна от продуктите на Сефора. Давам глас за почистващата пяна, мицеларната вода, хидратираща маска. Сенки съм ползвала и са ми ок, но с база за очи все пак.
За хайлайтера - и аз го гледах, но нещо не ми вдъхна доверие.
Момичетата ми казаха, че ще го сменят през септември с нов + нови ружове.
Виж целия пост
# 64
Ако си падате по перлен завършек на червилата, мога да препоръчам моя избор.
Най-хубавото което съм ползвала до сега е High Strung, описано е като розово-сребърно. Според мен е с цвета на устните ми, но с перлен блясък. Първо си бях взела Quiet, Please от Champale Collection, което е най-розовото от четирите, въпреки това ми седи доста нюд и е по-малко покривно.
И да препоръчам още едно червило с натурален цвят на устните, но с перлен завършек, въпреки че не е на МАС - Chanel Rouge Coco Shine - 54 Boy. То е от новите Rouge Coco цветове, може би най-популярния нюанс. Супер хидратиращо, придаващо лек перлен блясък, но за съжаление супер непокривно.
Търся си подобен цвят от Dior Addict колекцията, защото знам че са по-покривни, но така и не мога да си избера, или са твърде розови или твърде лилави или телесни.
Виж целия пост
# 65
Chanel Rouge Coco Shine - 54 Boy невероятен цвят и червило. Heart Eyes
Виж целия пост
# 66
http://accidentalbeauty.com/makeup/product-swatches/80-mac-pigment-swatches/

Ето на какво попаднах - 80 MAC Pigment Swatches. Ако някой е решил да си купува от пигментите на MAC, този линк ще помогне в избора. Wink
Виж целия пост
# 67
http://accidentalbeauty.com/makeup/product-swatches/80-mac-pigment-swatches/

Ето на какво попаднах - 80 MAC Pigment Swatches. Ако някой е решил да си купува от пигментите на MAC, този линк ще помогне в избора. Wink

Полезен линк и това много ми хареса  Laughing

RESHA, WHY DO YOU HAVE SO MANY PIGMENTS?
I collect these. Out of all the makeup I have, my pigments are my most valued possession. They are the one item I buy just to have. I absolutely use them, but I still collect them. You may collect stamps, shoes, coins, men or women…my drug of choice is pigments

Осемдесет все още нямам, но 30-40 май събрах  Embarassed
Виж целия пост
# 68
А кой са ви любимите цветове за сенки на МАС? Аз имам няколко палитри от лимитираните им колекции, а сега си взех няколко от единичните и много ми харесват. Та кои си заслужават според вас?
Виж целия пост
# 69
А кой са ви любимите цветове за сенки на МАС? Аз имам няколко палитри от лимитираните им колекции, а сега си взех няколко от единичните и много ми харесват. Та кои си заслужават според вас?
На мене цвят номер едно ми е Vanilla Heart Eyes Вече 3-ти брой съм издълбала до дъно. Скоро пак трябва да зареждам палитрата.
Други любими са ми:
Lucky Green
Paradisco
Aquadisiac
Espresso
Sushi Flower
Bitter
Beauty Marked
Виж целия пост
# 70
Как може това http://www.maccosmetics.co.uk/product/174/967/Prep-Prime-Skin/index.tmpl да струва $18 (~27 лв), а тук да го продават за 47 лв...  Confused

А тази пудра е 57 лв.... http://www.maccosmetics.co.uk/product/shaded/869/1343/Mineralize … atural/index.tmpl...  Confused

Дадох 104 лв за тези два продукта миналата седмица...  ooooh!
Виж целия пост
# 71
Струва толкова в САЩ. Там винаги е по-евтино. Нашите цени са точно същите в евро както в цяла Европа. Първоначално за проби са били леко по-ниски, но сега са уравнени. На мен не ми допада, че цените са лимитираните колекции винаги варират. Не са като на обикновените колекции, а винаги са различни и винаги все по-високи.
Виж целия пост
# 72
Най-после ходих да видя на живо Сърф Бейби Flutter
Купих си тази пудра-бронзант
в цвят Gold Go Lightly.
Тюркоазените сенки наистина се оказаха доста хубави, но ги нямаха вече... ooooh!
Сега съм в очакване на FashionFlower  Crazy
Виж целия пост
# 73
Момичета,кога излиза Фешън Флауър?И какво сте си харесали от нея? Grinning
Виж целия пост
# 74
Пиша с молба за помощ!
Търся си пудра- средно покривна. Да не стои брашняно и сухо, а да пасва на лицето като невидим воал / но със средна покривност/.
Вие с кои продукти на Мак отговарящи на тези критерии имате опит и какво бихте ми препоръчали. Нямам време да ходя до магазин на Мак и искам направо онлайн да си поръчам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия