.
иначе Колева също Колко по-рано трябва да се запише човек? за проследяване - след установяване на бременносттаОще на първия преглед ли се ходи с направление 3 от личния лекар или е редно първо да потвърдят бременността там и после чак да стане записването не съм сигурна, аз отидох да се установи бременността и после взех направление от ЛЛ? Ако няма вариант за следене по касата, може ли да се следи човек само на платен прием? може т.е. Ако е само на платен прием, кой издава болничните (по време на бременността, ако се наложат), и болничния преди самото раждане. лекарят, при който ходиш платено
Кой издава направление за хоспитализация, обменна карта и каквото там още е нужно? лекарят, при който се следиш - няма значение как се плаща - по каса или лично Ако проследяването е платено, може ли все пак за раждането да се мине по касата и ако да, как става това? Всички ли лекари приемат пациенти за раждане по касата? да, но се доплаща 1500 лв, ако не си здравно-осигурена - повече
Много въпроси станаха..сещам се за нещо последно: между д-р Герганова и д-р Лазарова, кого бихте препоръчали? ЛазароваМного благодаря на всеки, който отдели време да ми осветли малко ситуацията 
Препоръчани теми