Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли отзиви за салони за красота „Нелитта“ и „Марго Перфект“?
Какви са впечатленията за курорта Варвадоро?
Има ли отзиви за ресторант Бонбо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли отзиви за салони за красота „Нелитта“ и „Марго Перфект“?
Да, има отзиви за салон за красота „Нелитта“. Някои клиенти бяха разочарован от почистване на лицето и маникюр, докато други останаха доволни от услугите като масаж и маникюр. Така че мненията са смесени. Да, има отзиви за салона за красота "Margo Perfect". Някои потребители на форума споделят, че са доволни от процедурите, които са получили в салона и препоръчват да поискате дермосканиране от конкретни козметици в салона. Така че мнението е положително и води до препоръка за използване на услугите на салона.
-
Какви са впечатленията за курорта Варвадоро?
-
Има ли отзиви за ресторант Бонбо?
-
Какви са впечатленията от солариума с ваучер от Procent.bg?
-
Какво е ваучер и как се използва?

Аз купих днес 2 ваучера за Супатерия, да ги пробваме, защото сме големи фенове на Супа стар.
не ми хареса, като материал, не стои добре, също за мой ужас бяха свили снимката, за да се побере в "пъзела" и лицата и хората бяха комично издължени 

Имам и два неизползвани още ваучера за Остерията и Коза Ностра - ще видим кога ще успеем с благоверния да ги оползотворим най-после 
Видях че пак са пуснали горна устна и брадичка / мишници за 9лв., а като гледам май ще ми трябват още процедури.
: