Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви проблеми се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви проблеми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са основните предизвикателства, споменати в публикациите?
-
Какви са основните неща, от които се нуждае бебето през първите дни и какво обикновено се счита за първа необходимост?

Мен това честно казано много ме дразни, иска ми се да си опазя това мъничко организъмче поне първите 1-2 седмици от разни външни вредители, бацилии и стрес... Чувала съм че даже на времето в българия първите 40 дни никой освен родителите (и хайде максимум бабите) не вижда детето. А тук едва ли не се очаква всичките ти приятели да дойдат да те видят. Когато се роди племенника ни тук (22 декември, най-голямия студ, сняг, хреми и вируси) 14 часа след раждането ние бяхме там, защото по-рано нямаше как, а преди нас вече беше минала майката на родилката, двете й сестри и 2-3 приятелки с мъжете им.
Мисля че и на мен и на бебето никак няма да ни е до тях... Добре че рода нямаме тука, освен брата на мъжа ми, че това нямаше да го понеса....
Много се ядосах и съвсем не се посвених да й кажа че преди бебето да е навършило 1 месец ще го вижда всеки ден ама на снимка 
Силно се надявам и в моя случай да е така.

Накрая вече заспивах за по минута между контракциите от изтощение