Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да проследя поръчката си от TK Maxx?
Какви са опциите за доставка до България от TK Maxx и как мога да използвам превозвач за доставка от TK Maxx до България?
Как мога да направя плащане на уебсайта на TK Maxx?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да проследя поръчката си от TK Maxx?
За да проследите поръчка от TK Maxx, ще получите два имейла - единият потвърждава поръчката ви, а другият съдържа линк за проследяване. Този линк ще ви насочи към статуса на вашата поръчка в системата на доставчика, обикновено DHL. Поръчките обикновено се доставят с проследяване и пристигат в рамките на максимум 3 работни дни.
-
Какви са опциите за доставка до България от TK Maxx и как мога да използвам превозвач за доставка от TK Maxx до България?
TK Maxx доставя до България чрез куриерска фирма Hermes. Доставката обикновено отнема максимум 3 работни дни и се извършва с проследяване. Поръчките се изпращат с куриерска фирма Hermes, като проследяването може да бъде осъществено през акаунта на TK Maxx, където се предоставя номер за проследяване за доставка. За доставка от TK Maxx до България можете да използвате превозвач. При плащане трябва да посочите кода на населеното място на вашия превозвач. Някои потребители са споделили, че използват Brits за доставка до София, но има и други опции като Give Transport, които предлагат услуги за доставка до различни градове в Българ
-
Как мога да направя плащане на уебсайта на TK Maxx?
-
Как работи посредничеството при пазаруване онлайн?
-
Заинтересован съм от качеството на якето от TK Maxx, колко е плътно и какъв размер предлага?
Много интересен сайт
Само дето на мъжорята ще им стане още по интересно....
Моя за сега си мълчи, но нещо хубавите сайтове доста се увеличиха
...и нещо започва да ме съмнява че мъжете ви имат пръст в тази работа с блокираните кошници,
! Чоки, страхотен сайт! Благодаря за темата
, за триста паунда продукти съм наблъскала в кошницата и още слагам, и се чудя
.