УжасТ

УжасТ 
. Много ме нерви моя телец, ужас просто, но с годините се научих да се владея, не паля вече като преди 20 години, прикривам емоцията като иронизирам ситуацията и казвам някаква глупост
. При нас помага не случайно имаме над 20 години брак. Моя телец иска все на неговата да е и аз го центря подмолно

УжасТ 
. Много ме нерви моя телец, ужас просто, но с годините се научих да се владея, не паля вече като преди 20 години, прикривам емоцията като иронизирам ситуацията и казвам някаква глупост
. При нас помага не случайно имаме над 20 години брак. Моя телец иска все на неговата да е и аз го центря подмолно 
и то по няколко пъти на ден
. Но това с иронията наистина много помага, но понякога НЕМОГА 

и то по няколко пъти на ден
. Но това с иронията наистина много помага, но понякога НЕМОГА 

. Толкова пъти сме се карали че в един момент ми писна, няма смилъл той е най велик, най добре знае, всичко най го може ( а това изобщо не е така
една скорпионка е много интуитивна и там и силата)
, така е и при тях, не налагам мнението си никога вече
, а пускам нещо между другото и сменям темата, след време пак
. Моето мнение постепенно става негово мнение. Търпението е много важно в нашите отношения.
и то пак между другото 
УжасТ 
успокоих се - явно при всички скорпиони и телета е същия ужасТ, не само при мен, нищо че ние сме наобратно с половете, понякога аз съм мъжът, той - жената
Вярно е, че на нас телетата ирония с хумор в нея много ни "разядосва" и като ни пораззсмее малко ни поминава.. 

за търпението - твоето мнение да стане негово...аз не съм "пораснала" толкова 
. Няма по инати от тях в зодиака..според мен това е губеща позиция
Препоръчани теми