Помните ли ни?
Мина толкова време,откакто не съм писала...Изживяхме едно доста динамично,но от време на време успявах да попрочета някой пост.Лятото изкарахме страхотно-почти цял месец бяхме на гости на свекър и свекърва ми в близка Гърция и Мони направи първото си море
-намерихме си нови интернационални приятелчета.Известно време погостувахме и на моите родители-въобще живот на колела.

Преместихме се в току що ремонтирания ни апартамент и съм супер щастлива.. малко, но нашо
Голямата я отделих още преди раждането, а Ивана я отделих сега при преместването. Много съм доволна, детето го прие супер спокойна, вече си знае стаята и леглото (спи на нормално единично легло без решетки и т.н.) и като и се приспи си отива там. По едно време бях споделила, че пием по много вода - 2-3литра. Най-после се взех в ръце, смених шишето с биберона и намалихме водата до нормалните 500мл на ден
Биберона залъгалка го махнах още преди месеци. Ваня вече комуникира много добре, използва доста думички, играе си самичка, много обича конструкторите. Хапва си много добре, но вече с нас на масата, стояща на нормален трапезен стол. Здрави сме, давам ехинацея.

Препоръчани теми