Напук на всички ще успеем,и с Дюкан заедно ще слабеем!!!

• 1 123
  • 7
Здравейте на всички решили да се присъединят към темата.Ще се радвам хора решили да се подложат на режима на Дюкан да споделят с нас,да си помагаме и да си даваме съвети едни други.
Виж целия пост
# 1
Здрасти shine_ честита ти темичка   bouquet   bouquet    bouquet
Ще слабееемммм  и още как ... Hug
Виж целия пост
# 2
     Тук,тук се отслабва с Дюкан,девойчетаWink
                http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658581.0
Виж целия пост
# 3
Да бе отслабвало се.Ще видите,че и ние тук ще отслабнем да ви е*а майката.Там повече не искам да пиша.Питаш ги нормални неща,а те те наричат свиня,дебелана,и какво ли още не.Ай сиктир.
Виж целия пост
# 4

Aimasch Здравей.Ще се радвам ако споделяш своите резултати.
Виж целия пост
# 5
Да бе отслабвало се.Ще видите,че и ние тук ще отслабнем да ви е*а майката.Там повече не искам да пиша.Питаш ги нормални неща,а те те наричат свиня,дебелана,и какво ли още не.Ай сиктир.

Хей,момиче,я се освести.Кой псуваш ти, а? Познаваш ли ме, че се държиш така просташки. Хубава работа,аз какво съм ти виновна,че да обирам пешкира.Мен питала ли си ме нещо,че да ме псуваш ?  Няма да е лошо да се извиниш,аз просто исках да ти помогна с темата,не съм ти заслужила псувните,а,ма,ха.
Виж целия пост
# 6
Силвия извинявай,нямах предвид теб. newsm10 Имах предвид момичетата от темата,не искам и да чувам за тях,не става въпрос за теб в никакъв случай,разбрала си ме погрешно.Но и имам право да ги псувам тях де.
Виж целия пост
# 7
Според правилата на форумите е забранено да има повече от една тема за едно и също нещо.

Също според правилата на форумите всеки е длъжен да спазва нормално поведение и да прецизира начинът, по който се изказва.

Така че ще помоля авторката да помисли над думите си и ако обича да промени цялостното си отношение и начинът на писане! В къщата си има право да псува когото и колкото си иска. Тук - не!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия