Земетресение

• 193 889
  • 3 989
# 1 455
Ами 22 март мина вече.  Laughing Вече сме май.
Да, статията е публикувана през март, не вАжи. Wink Просто някой я е актуализирал поради сходство в цифрите и темата, ей на това вече му викам излишно всяване на страх - чели-недочели някои... Sunglasses
Виж целия пост
# 1 456
Защо пускате такива простотии след такова земетресение акъла не ми го побира! Всяването на паника по принцип също е наказуемо и има защо.  ooooh!

Май, март, на кого му пука! Важното е да звучи апокалипстично.
Виж целия пост
# 1 457
Аз само се моля тази нощ да е спокойна, че да се наспим и поуспокоим  Hug

Щях да се наспя и миналата нощ ако не чувах непрекъснатите вопли и тропане от съседите над нас. И ако телефонът не беше звъннал, точно след като пак успях да заспя. Децата изобщо нищо не усетиха, не помръднаха в леглата си.
В България сградите се строят да издържат и на по-силни земетресения, така че не се притеснявах от струтване. А най-тъпото е, че масово се изнесоха с асансьорите - поне 30 минути го чувах да трака по етажите.
И да - следващите нощи ще са спокойни, поне според професорите от БАН  Sunglasses
Виж целия пост
# 1 458
Защо пускате такива простотии след такова земетресение акъла не ми го побира! Всяването на паника по принцип също е наказуемо и има защо.  ooooh!

АМАН!  ooooh! Задържайте си паниката за вас, моля!
Виж целия пост
# 1 459
Да,това исках да пусна,благодаря! Мен лично ме втресе,докато четях.
И не,не си мисли,че няма да помогне на птиче или някое друго животинче в беда! Просто исках да акцентирам в/у прочетеното,мен доста ме стресна!
Виж целия пост
# 1 460
Е, успокой се, защото специалистите твърдят, че няма причина за паника.
Виж целия пост
# 1 461
Линкове, паники, планове... а като се замисиш ако трябва да умреш от земетресение, к'вото и да направиш все така ще си умреш.
Имаше един цитат, ако искате да разсмеете Господ да му кажете, че си правите планове... нещо от този род.

Аз ще си сипя чашка бира сега, ще си направя и едни картофки и страхотна вечеря, за да полея този ден.
Няма от какво да се страхуваме. Нищо не е под наш контрол и парадоксалното е , че тази мисъл е колкото утеха, толкова и страшна, нали? А не би трябвало да е страшна. Колко минути изхабихте, за да се взирате в монитора днес и колко посветихте на усещането, че сте живи?

Айде наздраве! Hug
Виж целия пост
# 1 462
дай линк!  Simple Smile
Виж целия пост
# 1 463
дай линк!  Simple Smile

Въобще никакво "Успокойте се!" не се приема без линк   Naughty
Виж целия пост
# 1 464
 Joy
Виж целия пост
# 1 465
Ето линк http://btvnews.bg/bulgaria/incidenti/silno-zemetresenie-be-useteno-v-sofiya.html  Hug

Цитирам: "Милошев увери, че затихващите вторични трусове са ясен сигнал, че ситуацията се нормализира и не може да се очаква нещо по-силно. "Не бих могъл да бъда 100% категоричен, но това е, което казва науката", допълни шефът на Геофизичния институт на БАН."
Виж целия пост
# 1 466
дай линк!  Simple Smile

Въобще никакво "Успокойте се!" не се приема без линк   Naughty

http://data.whicdn.com/images/10515104/tumblr_llkwgsQlAX1qaa74no1_500_large.jpg
Виж целия пост
# 1 467

Peace
Виж целия пост
# 1 468

Ето нагледно какво трябва да се направи по време на земетресения - заставаме под маса или друга мебел в определена поза. Заемаме поза "ембрион" с цел намаляване повърхността на тялото.
Ако има интерес мога да преведа цялата статия.

http://aimatocritis.blogspot.com/2012/01/blog-post_26.html
Виж целия пост
# 1 469
Поне сега малко се разсеяха майките на седмокласниците Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия