Далас 2012 - след 20 години войната продължава

• 27 317
  • 279
Хайде една отделна тема за сериала.

В ролите: Лари Хегман, Патрик Дъфи, Джош Хендерсън, Джеси Меткалф, Джордана Брустър, Стивън Джефърс, Дженифър Бесър, Кимбърли Лин Кембъл, Кевин Пейдж, Даян Съливан

Резюме: Джей Ар, Боби и Сю Елън Юинг се завръщат отново в Саутфорк с поредната доза тайни и предателство. Непрестанното съперничество между братята Юинг вече живее чрез друго поколение. Бъдещето на семейното богатство сега е в ръцете на техните синове - Джон Рос Юинг (Джош Хендерсън) и Кристофър Юинг (Джеси Меткалф).

Официален сайт: http://www.tntdrama.com/series/dallas/

Ден на излъчване в България - четвъртък

Линк към 1 и 2 епизод: http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=dallas&cat=0&incldead=1

Хареса ми много пилотния епизод! Чакам вашите мнения.
Пу за мен Джон Рос Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Точно мислих да правя такава тема. Благодаря ти, Силве bouquet

Изгледах първите две серии, но почти не помня какво се е случило в миналото. Ще го следя, защото някак усещам нуждата от американска сапунена опера в арсенала си от сериали. Интригите пак ще са много, то се и очаква  Grinning
Виж целия пост
# 2
Записвам се и аз. Ако някой помни какво ставаше накрая на стария Далас да сподели моля.
Последно помня как Боби го застреляха, но какво, що беше  newsm78
Виж целия пост
# 3
Последно май Джей Ар се самоуби или явно е направил опит, щом е жив. После имаше и някакъв филм, който се явяваше нещо като продължение.
Виж целия пост
# 4
Запис. Точно гледам, после ще пиша.

Изгледана първа серия. Много ми хареса. Нямам никакви спомени за края на стария сериал, историята около сина на Боби  ooooh!
Виж целия пост
# 5
Обаче доста познати лица има. Градинаря от Отчаяни, Мери Алис, Джон Рос ми е познат от някъде и тази, която играе съпругата на Крис. Както и любовницата на Джон Рос. Но съм силно впечатлена от пилотния епизод, дано продължат с това темпо.
Виж целия пост
# 6
Ребека съм я гледала в сериала  Eli Stone. Тази на Джон е от "Бързи и яростни"
Виж целия пост
# 7
Записвам се и аз в темата,Силве   bouquet  bouquet  bouquet
И аз не помня нищо отпреди  Blush Току що изгледах втори епизод,като изгледате и вие,бързо тук да коментираме  Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 8
Аз съм го гледала втори още оня ден. Те май 1 и 2 излезнаха заедно.
Виж целия пост
# 9
запис  bouquet
Виж целия пост
# 10
Тук съм, предстои ми втория епизод  Wink
Виж целия пост
# 11
Току що изгледах първия епизод, мислех да си лягам, но ще трябва да гледам и втория  Crazy. Много добре започна! Джей Ар си е все същият играч - няма да е скука  Laughing
Виж целия пост
# 12
Ей, откога го чакам!!! Това е новият сериал нали? Джей Ар е много остарял. Направо е неузнаваем. Като малка мн ме кефеше той, макар да беше доста гаден персонаж. Знае ли се вече кога ща го дават по наша Тв или?
Виж целия пост
# 13
И на мен ми хареса началото на сериала  Peace
Не си спомням много от преди, но общо взето става ясно кой какъв е и за какво се бори и без да си гледал стария сериал  Simple Smile
Видях, че Шарлийн Тилтън пак ще се появи като Люси.
Виж целия пост
# 14
Знае ли се вече кога ща го дават по наша Тв или?

В четвъртък по торентите  Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия