Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли налични възможности за късно записване или оферти в последния момент в Dunes Royal Resort?
Кога затваря и отваря комплексът Dunes Royal Resort?
Какви са впечатленията от престоя в хотелите на Duni Royal Resort?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли налични възможности за късно записване или оферти в последния момент в Dunes Royal Resort?
В Dunes Royal Resort не се предлагат възможности за късно записване или оферти в последния момент. Те не предлагат такива оферти, а намаленията за ранни резервации са само 10% при 100% плащане до март. Местата през някои туроператорски компании са изчерпани, като резервациите трябва да се правят предварително.
-
Кога затваря и отваря комплексът Dunes Royal Resort?
-
Какви са впечатленията от престоя в хотелите на Duni Royal Resort?
-
Какви са разликите между хотелите в Dunes Royal Resort?
-
Какви са цените за престой в хотелите на Dunes Royal Resort?
), но при това количество хора усещането ми беше за нещо крайно мърляво(лепкав под, мръсни столове, лекьосани долни покривки и т.н.) Храна не липсваше, макар в някои моменти да се налагаше да подсещаме управителя на ресторанта (соц изглеждащ възрастен чичо, който вършеше прекрасна работа и юркаше много персонала). Но например салатите така ги презареждаха, че ми се отщяваше от погнуса... По никакъв начин не мога да кажа, че дори и за секунда съм се наслаждавала спокойно на храната си.
За мен подобно огромно стълпотворение на плажа също не представлява оптималната почивка.
Рецепционистката беше любезна, но затруднена да изпълни процедурата по плащане. Явно им се случва два-три пъти на сезон, а може и по-малко.
също. Безалкохолните са под всякаква критика. Купете си предварително, ако употребявате. Впечатлението ми по отношение на чистотата в рестораната на Пеликан (там бяхме отседнали) е същото като на Блис. Може би с една идея по-добре.

. А за закуската - всичко зависи от вкуса ти, тя е богата, но не и за моя вкус, за теб може и да е добра