Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 159 215
  • 738
# 420
Много вкусни неща сте приготвили всички!!!

От мен - пълнени чушки с ориз и кълцано пилешко

риба тон на пара

печени пилешки бутчета и крилца

и моята нефотогенична закуска - смуди с ягоди,боровинки ,банани и чиа семена.

Виж целия пост
# 421
Labrex, може ли рецептата за " оладушки/кюфтенца от кисело зеле "  bouquet
Виж целия пост
# 422
пеп-чо,
съжалявам за гимнастиката  Embarassed Отлична идея ми даваш с твоите индивидуални тортички, че моето празнуване продължава цяла седмица... Пицата с какво маслено тесто я правиш - като за киш ли?

ТЯ,
сега се върнах назад и видях, че сме на една дата. Да си жива и здрава и все така идейна!
Скрит текст:
(което значи хубави хора, ама да не се хвалим сами все пак)
Виж целия пост
# 423
На здравословна вълна - салата със земна ябълка. Този корен си е направо забравен, но аз се присетих за него и за моя голяма радост го открих на пазара Simple Smile

Виж целия пост
# 424
Благодаря verabel.   bouquet Aз не съм снимала трапезата от рождения ден. Но, много вкусни неща видях.
опс, извинявам се!
Виж целия пост
# 425
мисля да правя днес ето това : http://kulinarenelixir.blogspot.com/2012/05/blog-post_16.html
но не можах да намеря в магазина картофени люспи...  newsm78 Ако ги направя само с галетата ще станат ли хубави? 
Ще станат и само с галета,но ти сигурно вече си се убедила. PeaceИначе,да,на Белла картофеното пюре ползвам за картофени люспи. Peace

Тари,да си жива и здрава,много успехи и сбъднати мечти!  bouquet Страшна почерпка си направила,браво! Peace
Карола,много ти е апетитен овчарския! Peace
Пепи,и на мен ми стана интересно класическо маслено ли направи за пицата,или и с кисело мляко в него? newsm78 Пак ти разгледах отчета и напълних око,как ще дочакам обяда не знам. Crazy

мини флан с тиквички,гъби и сушени домати :

Виж целия пост
# 426
пеп-чо,
съжалявам за гимнастиката  Embarassed Отлична идея ми даваш с твоите индивидуални тортички, че моето празнуване продължава цяла седмица... Пицата с какво маслено тесто я правиш - като за киш ли?

да  Peace масло, яйце, брашно
Виж целия пост
# 427

Здравейте дами  Hug
От вчера вечерята ни ,но забравих да снимам крилцата след като са опечени... Embarassed
-пушени крилца със сос от сирена
-салатка от картофки със сиренце

тези са от днес,правих ги за градината,защото днес има детенце концерт по случай денят на бабата,та баба после да почерпи дечицата... Heart Eyes
-сладки/като едновремешните езичета/
-солени мъфини
Виж целия пост
# 428
Здравейте  Hug

Записвам се,за да ви следя какви кулинарни изкушения предлагате и да се възползвам от някой от тях Wink
Виж целия пост
# 429
Ех, момичета, какви вкусотии пак при вас! Еликсирче, прекрасна, както винаги! Крилцата, сосчета здравословното меню на Гисчо, на лабрексчето красотите, обърнатите снимки, пеп-чо също както винаги с трапеза за царе /ох, пеп, моя мъж би искал да го осиновиш и него, с тези месни нещица   bouquet/, тортата "Прага" Също много ми харесва/ще чакам рецепта/, въобще уникални вкусотии, нямате спирка   bouquet
От мен - домашно хлебче, плюс стар фасул плакия
лек и усмихнат ден на всички
Виж целия пост
# 430
Здравейте, момичета! Ето и аз какво готвих напоследък:

За рождения ден на съквартирантката.
Любимите крилца в соев сос, несполучливи тиквички (съквартирантката ми ги прави) със сполучлив чеснов сос и брускети с маслинова паста и с домати и моцарела

Китайска вечеря. Салата зеле, моркови и китайска гъба, ориз (той си е задължителен), пангасиус, увит в палачинки и нещо българско, сполучливи тиквички

Снимката е много размазана, но нямаше как да не ви я споделя - риба тон стек с червен лук и печени фъстъци - уникално вкусно!
Виж целия пост
# 431
Добър ден  Hug

Аз се отчитам с невероятно вкусния Тарт Татен с чери домати на Лорейн Паскал:

Рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/01/blog-post_23.html

От останалото бутер тесто направих Пай с пиле, изкушена от Lili , по рецепта на Джейми Оливър Peace Направих някои промени и стана разкошен.

Рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/01/blog-post_25.html

bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 432
MartiParti dobre si se postarala samo trqbva6e da go aranjira6 po-dobre ina4e sigorno e vkusno
Виж целия пост
# 433
Ох, Пеп-4о с тая пастърма как ме изкушаваш...

Карола, мерси че ми напомни за овчарския пай, отдавна не съм правила, а много го обичаме.

Аз се включвам с една тиквено-пиперена супичка

Правих и млечно-сиренено-кашкавалена супа по идея от темата, но бях много гладна и не снимах Simple Smile Много вкусна стана обаче! Simple Smile
Виж целия пост
# 434
Лабрех с това пиуе със зеленце и десертче направо се телепортирам у вас
Петя прекрасни чушки
Еликсир вкусен флан
Джема супер хлебче
Тари ЧРД...прекрасно вкусни неща си приготвила...аз и наопаки ще ги разгледам снимките
Лили,Карола,Гисчо,Мерудит,Люба,Марти,Ланвинка ,Катерина прекрасни вкусотии
Пепи просто без коментар...богато и вкусно меню
Скрит текст:
Митинга първо ще е у Пепи,Джема,Лабрех,Гуинет,Еликсир...и всички останали  newsm51...аз съм последна на опашката
У нас простичко боб чорбичка,пилешко с картофи,солени мъфини и млечна баничка[/i]

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия