Нищо де, половината време вече мина - Зарчето се лигави повече от месец 

/. В другите часове се цедя, но количеството, което и без това не беше много, сега е съвсем нищожно. Може би и от факта, че нощем слънчицето е много неспокойно и почти не спя, а тръгнах и на работа за по 2-3 часа. Дайте идеи /ама позитивни
/ от какво може да е температурата, че вече ще ми гръмнат бушоните
. А и ЛЛ каза, че не може от зъби да поддържа 3 седмици Т. Ако не спадне, в понеделник ще ходим, за да умуваме от какво може да е.
За това търся идеи.
Моето зверче ме хапе и то доста силно. Продължавам с дентокинд. Почна да пие и вода с лъжичка. Вчера голяма борба падна, докато му я взема от ръцете
Сам си я набутва доста на дълбоко и се пробва да повръща
Поискай 2-ро мнение за Т?!
Редовно се обривам от насекоми, яйца, кафе, кола, шоколад или от комбинация + сенна хрема... Дано Иво не е наследил всичките ми болести 

Ще изчакам до понеделник и ще звънна. Предполагам е пукнато капилярче. Той от 6 часа буйства и явно това е свършил
здравейте момичета, много са кисели бебчетата напоследък, а режима е мираж. И при нас буденето нощем стана през час, но се кърмим чак сутринта. За напред трябва да събираме още повече сили, защото предстоят зъби, температури, повече шаване...и т.н. 

Препоръчани теми