Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата ЮНСКА мама?

• 26 117
  • 768
# 660
Еееййй и майка ми години с тая същата забележка ,братче...толко не можа да приеме,ме аз домакиня бе желая да ставам и още по-малки да гладя нещо,дето ще се омАчка веднга...аз дрехите си не гладя а чаршафите... Crossing Arms
Доколкото знам е вредно ако са ноядисвани стени и са циклени разни неща,лакиран паркет и т н...
Виж целия пост
# 661
Ами няма боядисване, само залепени тапети, които вече са готови,
но вдруги ден е слагането на ламината, но след това вече свършва
ремонтната дейност, а самите мебели няма да са нови, а си преместваме
нашите, та си мисля, че до 3 юни (всъщност 7-8 най-вероятно ще се приберем-
живи здрави ) вече няма да е опасно  Thinking, ще се допитам и с док,
но общо взето нямаме много варианти...
Виж целия пост
# 662
Nagaina не искам да ти казвам нищо, ама на мен доки ми каза същото за след 36  hahaha а в понеделник навършвам 38 и почвам 39  Twisted Evil
Като нищо ще стане и при мен така  hahaha
*Витлеемска Звезда* проветрявайте си хубаво и според мен няма да е проблем
Виж целия пост
# 663
*Витлеемска Звезда* - не мисля, че е проблем да се нанесете в ново жилище, не разбирам кое те притеснява? newsm78
Относно прането на текстила на количка и кошница- за мен е задължително, както и когато аз си купувам нови дрехи и бельо: търкаляли са се по складове, товарни контейнери и т.н доста време, всеки ден ги пипат разни хора.....

Аз се изрусявам за ужас на фризьорката ми, лекарката нищо не ми е казвала по въпроса, а е видно, че не съм естествена блондинка.

Виж целия пост
# 664
Едно късно здрасти и от мен  Hug Имам чувството, че много съм ви зарязала, но сме се омагьосали в къщи с голямото мишле и малкото гущерче  Grinning

Прегръщам ви всички мноооого силно  Hug и ви стискам палци всичко да мине по мед и масло  Praynig
Виж целия пост
# 665
*Витлеемска Звезда*, ние се нанесохме с 4 месечно бебе, но беше през зимата. Беше шпакловано и боядисано отдавна, но сложих от тези влагоабсорбаторите на Ceresit и ако знаеш колко вода събираше това нещо... Влагата юни месец едва ли ще ти е проблем, но може например да не държиш бебо близо до стена, защото още ще са студени, а и лепилото от тапетите сигурно ще съхне дълго. А за микробите и средата, в която сте били - след ремонта най-много да сте убили акарите Simple Smile А така или иначе пак ще си ги завъдите бързо  Hug
Виж целия пост
# 666
Витлеемска звезда, не мисля че е проблем с новия апартамент както го описваш! Peace

Алекс, който иска да глади кърпи и чаршафи, да си ги глади! Мен посмъртно не мож' ме накара!
Да си гледат работата! Whistling
Виж целия пост
# 667
petrohanka да вземем да се организираме тумбачетата мераклийки за родилното и да ти дойдем на едно гости  hahaha незнам за лютата храна, че имам проблем и без това с Д-то, но ще се възползвам от етажите  hahaha
Само бих предложила примерно да си направим среща четвъртък-петък и след това, който е мераклия да ражда да сформирате една група към 11-ти етаж  Mr. Green
Иначе да ти кажа, ТРЯБВА да гладиш ... и чаршафи и кърпи ... дори можеш да отидеш да поизгладиш и у тях, ела и у нас е поне аз ще направя нещо вкусно в замяна  Joy   Mr. Green

*Витлеемска Звезда* дано всичко е наред. Иначе за ремонта, единственото, което може да се вземе под внимание е дали след ремонта всичко е изсъхнало. Иначе не виждам никакъв проблем. За баткото правихме в квартирата ремонт. Сега не сме т.к. тук живеем от 3 години,  миналата година правихме пак ремонт почти основен, без на спалнята, където ще сме с бебка, ама все пак не виждам смисъл и не ни стигна времето.
Аз също бих изпрала, особено при нова количка и столче. Най-малкото химиите по боядисване на платовете, размятането им по шивашки цехове докато ги шият, прахоляка, който се е натрупал по складове и магазини и т.н. бих искала да паднат.
Чудя се дали да препирам по-скоро количката, която я бяхме дали да ползват кумовете с тяхната дъщеря и сгъваемата кошара. Т.е. кошарата няма, че няма кога, пък и ще слагам протектор, чаршафи и сие.
Количката като си я вземем ще мисля на място.

Nagainaツ аз скуката я моря с книжка, чета си електронна и си свиркам. Качила съм си на телефона и ако трябва пред кабинета да чакам, или където и да било не скучая.

kleche хайде излизай от омъгьосания кръг и да ни разкажеш как, какво и защо Simple Smile минаха при теб нещата.
Виж целия пост
# 668
Привет момичета и от мен!!!
Отдавна не съм писала, дори видях че сте ме заподозрели за родилата мама  Grinning Не съм още .
Всичко е наред  при мен- беба е 2500 месец и половина преди термин и има гънки по дупата  Grinning Мислих че малко бебенце ще да е , но..... Иначе и тазът ми е тесен, почти не се разшири през бременността и клоня към секцио.  
Трябва да се избере дата, пък ми е една мътна тая астрология и нумерология и фън шуита  Laughing Клоня към 21.06.
За мамите от Варна  избрахте ли си педиатър, видях че сте в чуденка. Аз още не съм  Sad Трябва да се разровя из темите. Скоро има ли някъде лекции? Аз да се похваля вече съм в майчинство и ще ходя най-после, само да има де  Grinning
За нощниците- емиии търсих търсих и всичко ми е едно огромно и бабешко  Sad пък колко ще го нося. Та както се разхождах в Карфур и попаднах на едни летни роклички с копченца отпред и си реших проблема  Laughing
Някоя от вас има ли представа как се мери таз? измериха го отвън, гледаха ми отзад кръста, някакви формули изчисляваха ама така и не разбрах как точно се определя.
Пожелавам на мамите с болежки да се облекчат. На Ади- аз карах херпес Зостер в 5 месец, стискам палци всичко бързо да минава и заминава и да забравяш!!!!
*Витлеемска Звезда*, ние се нанесохме с 4 месечно бебе, но беше през зимата. Беше шпакловано и боядисано отдавна, но сложих от тези влагоабсорбаторите на Ceresit и ако знаеш колко вода събираше това нещо... Влагата юни месец едва ли ще ти е проблем, но може например да не държиш бебо близо до стена, защото още ще са студени, а и лепилото от тапетите сигурно ще съхне дълго. А за микробите и средата, в която сте били - след ремонта най-много да сте убили акарите Simple Smile А така или иначе пак ще си ги завъдите бързо  Hug
Здравей а в коя болница ще решили аз лично за окръжна болница се ориентирам с нормално раждане в аг историите не ми харесват Simple Smile то каквото ще става ще стане но ......... а относно дрешките на бебо имам много дрешки от племеничката ми всички съм ги изпрала но се чудя дали да ги изгладя първо и така да ги наредя в шкафчето и или когато ще ги обличам тогава ли ?
Виж целия пост
# 669
kleche  Hug Hug и като имаш време да покажеш гущерчето  Heart Eyes
mgamisheva Kindle-a задължително го вземам с мен следващия път  yes
А с това гладенееее... думи нямам (и ютия още нямам  Joy )
Вчера тръгнах да слагам една туника, а тя измачканаа, ужас, ама като я облякох и тя как хубаво се изглади по моята фина фигура  hahaha
Виж целия пост
# 670
Здравейте тумбачета и мамчета  Hug
Доста съм пропуснала ,но немога да се откъсна от мишончето ми Simple Smile едвм ви изчетох и да си призная исках много неща да напиша ,но.... newsm78 изведнъж блокирах  hahaha
Прегръдки за всички и отднес ще си ви следя всеки ден, с Дани всичко е наред и в понеделник сме при доки Simple Smile
Виж целия пост
# 671
добър вечер мамчета  pregnant

Ivvangeline - стискам палци утре всичко да е наред и чакам новини. Praynig

Вилито 86- знам, че е мн трудно да вземеш решение, когато не става въпрос само за теб, а за това малко човече. Аз едвам реших къде да раждам и още се надявам да е най-доброто за бебето. Нямам компетентно мнение, но съвета ми е да си слушаш лекарите.

Аз и половинката не сме суеверни... и нищо няма да спазвам, а и ще ми е мн приятно да изнервям свекито с това.

За пижамите, аз си взех същата, като описаната по-горе с някакви животни по нея сива с зелен кант, българска памучна и с  копчета от двете страни за 15лв.

Да не натоварвам всички.

Скрит текст:
Чудих се .. чудих се, ама да ви се оплача. Свекъра  ми иска да кръстим детето на него... нищо не ни е казал в очите, но бабата ( демек неговата майка), като се видяхме и взе да ни обяснява как той нищо нямало да каже но щял да се разсърди. И как ( мн е грозно) нямало да ни дадат пари или да ни купят нищо за бебето, ако не го кръстин на него  smile3512. Та така всеки път като се видехме с тях постоянно питаха, какво ще взимаме за бебето и колко струва, и че те харесала някакви неща...та така намекваха, че ще помогнат с големите покупки. И за Великден отиваме у тях и ни питат как сме решили да кръстим бебето и ние като им казахме, че няма да е на тях  ... а пък случайно по същото време бяхме поръчали всичко за бебето и им обясняваме какво сме поръчали ... колко струва и те не ни обърнаха никакво внимание. И сега 2 седмици след празника те са се обаждали само веднъж... аз съм в 9-тия месец, а изобщо нищо не питат нито за мен ... нито за внука си. Майка ми само ходи и купува разни неща, а те нищо никакъв интерес.. щом няма да е кръстено на тях. Ама ще е кръстено на сина им .. какво толкова.
Та не знам какво да правя с половинката виждам, че му е мн тъпо... иска да откажа всичко от майка ми, да не приемам никакви пари от нея за покупките. Ама на нея как да и разваля удоволствието 9 месеца се подготвя жената първо внуче. Опитвам се да го утешавам, защото нямаме нужда от техните пари, но просто е въпрос да им угодим. Вече не знам и на изписването дали ще дойдат. Оооффф каква селения те не виждат, че на сина си вредят. Айде оплаках се извинявайте ...знам, че сега има по-сериозни ситуации, ама знам че поне вие ще ме разберете.
Виж целия пост
# 672
Val Не се ядосвай, имах подобни ситуации, много е глупаво едно име да определя отношението към бебето, което би трябвало така или иначе да е най-голяма радост за всички. В крайна сметка вие си решавате, а не после ти да съжаляваш, че не сте го кръстили както сте си искали. Вярвам, че ще им мине още щом го видят Simple Smile мен така и не ме попитаха, защото разбраха от мъжа ми и явно не са съвсем доволни, но детето е наше, решението също Wink
Виж целия пост
# 673
Добро утро и от мен,как са ни болните мами,бързо да се оправят?
Ivvangeline стискаме палци и чакаме новини.
Относно имената,на ММ баба му и дядо му са решили ,че ако е момче трябва да е на свекъра ,а ако е момиче трябва да е на свекървата,но просто няма шанс,аз искам да си уважа и моята майка също и затова сме комбинирали името от имената на двете баби(Мариана и Нели-и стана Маринела) и много си го харесваме,но не го казваме на никой от близките ,за което много негодуват,но искаме да е изненада за всички,и аз не смятам че името трябва да определя отношението към бебо,иначе заради дядо си ММ е прекръстван.
Относно суеверията мисля да не ги спазвам,но погача ще си  направя.
Желая ви прекрасен ден,и има мами,които ми се губят да се разпишат за да не ги мислим 
Виж целия пост
# 674
Val Ние сме спазили традицията с имената,но не защото някой го е налагал, а защото така съм го усетила аз, а й името ми харесва (от Анита стана Анастасия), обаче какви драми бяха сега за второто бебе. Като им казахме, че.съм бременна свекърва ми не се обади 3 месеца нито на мен, нито на сина си, не беше виждала и внучка си толкова време. Много ми беше криво не заради друго, а живеем в един град, през две улици.Един път за цялата тази бременност не ме е питала как съм и т.н.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия