Peg-Perego - колички, столчета за кола, столчета за хранене, играчки...

• 111 923
  • 901
# 555
Момичета, на чантата Борса ми е паднал единя държач

Едва ли си го загубила,счупил се е.Поне моят се счупи.Предполагам си питала Пег Перего Пловдив?Може да се търси някаква подобна част,но нямам представа от къде
Виж целия пост
# 556
Момичета, шаси 51 минава ли спокойно по релсите в подлезите? Мисля, че са правени по стандарт и би следвало да са еднакви.
Счупи ни се количката и искам да си взема бук плюс, но се чудя нормално шаси или 51. Втора ръка ще я взимам.
Виж целия пост
# 557
Зарежи тази работа със стандарта на подлезите Simple Smile Слагат ги всякакви Simple Smile Премери най-често използвания от теб подлез Simple Smile
Виж целия пост
# 558
 Момичета, имам нужда от дъждобран за коша за новородено, но не ми се дават 80 лева при положение, че след месец, два най- много, ще минавам на летния кош. Имате ли идея кой друг модел би станал на коша NAVETTA? Някой да си е купувал не оригинален?
Виж целия пост
# 559
Виж в ДМ, имат тяхна си марка универсални дъждобрани, за около 10 лв. Аз си взех за седалката, който ми се струва, че може й за коша да свърши работа. Специално за седалката този дъждобран покрива много по-добре от оригиналния,особено при спящо дете.
Виж целия пост
# 560
  Murmur'ana, благодаря ти, ще проверя. Дано да успея скоро да отида, че нямам наблизо, искам да излизам на разходки но при този вятър и дъжд няма как без дъждобран.
Виж целия пост
# 561
Casper ,излизах в дъжд и вятър без да слагам дъждобран на зимния кош.Той е много закътан и непромокаем.Дигаш покривалото догоре към лицето на бебето и дърпаш на сенник допълнителния сенник.Няма нужда от дъждобран.Освен това чувството под дъждобрана е ужасно.Като в парник става.Децата се потят много.А и уж на въздух сме ги извели,пък с този найлон отгоре.Никаква работа.
Виж целия пост
# 562
И аз я разхождам в поп-ъп зимния кош без дъждобран, то няма от къде да влезе дъжд, като вдигна покривалото и издърпам вградения сенник Peace
Виж целия пост
# 563
 Ами то и аз няколко пъти така правя но дънковия плат попива от капките вода и става мокър и понеже времето е такова не може да изсъхне до другия ден. Освен това моя младеж не търпи пълно закриване на гледката, рита, дърпа, крещи, кара се, и др. подобни докато не сваля покривалото. А много му харесва звука от дъжда по дъждобрана,веднага заспива.  Laughing
Виж целия пост
# 564
Купи си обикновен дъждобран, 10-15лв от който и да е бебешки магазин, или даже втора ръка от ОЛХ.
Виж целия пост
# 565
Щом не изсъхва денимът е кофти.Моята е цвят Fleur,изсъхва през нощта.Явно платът е по-водонепромокаем
Виж целия пост
# 566
Да, и моята е деним и определено се мокри.
Виж целия пост
# 567
Здравейте! Да ви питам за покривалото за крачета, което се продава допълнително, дали не е много тънко. Няма къде да го видя, трябва да го поръчам по Интернет. Искам да го използвам за по-топлите зимни дни, но все пак да топли нещо. Моля, ако някой ползва такова да сподели.  bouquet
Виж целия пост
# 568
Някой може ли да ми каже кога се сменя столчето за кола /имаме примо виаджио сл, това от новородено, което продават във вариантите 3 в 1 количка/ от това за новородено, към това за по-голямо бебе.
Върти ми се нещо за килограми, за ръст, за възраст, ама как беше точно...не ми се отваря сайта им на английски, а не виждам и на българските вносители подобна информация.
Виж целия пост
# 569
 doh Кошницата е 0-13 кг, група 0+, сменя се обикновено след навършване на една година със стол 9-18, група 1.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия