STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 919
  • 783
# 165
Да води се за по голямо,има за новородено,но няма смисъл от него до 6 месеца май беше..)))След това има и друго цяло ,то е същото като показаното по горе,но без разделени крачета  Peace
най добре да се разгледа на живо и да се прецени,това се ползва по дълго време  Peace
Виж целия пост
# 166
Лаленце, благодаря!  Hug
А в Бебемакс дали ще имат още налични? В 9плюс какво ти казаха за доставката?
Виж целия пост
# 167
9+ ми казаха,че няма налични,и че този цвят е изчерпан..)))В Бебемакс,ми казаха,че в четвъртък са получили по заявка,зависи какъв цвят търсиш,пиши им съобщение от сайта или има звънни на посочения телефон,много са любезни..)))Работят с една тъпа куриерска фирма между другото да спомена(забравих и името)..)))
Виж целия пост
# 168
4eрният меланж ми трябва.
Виж целия пост
# 169
4eрният меланж ми трябва.
Значи като моето,звънни утре и попитай  Peace
Виж целия пост
# 170
Mного ти благодаря! Ще звънна утре.
Да се похваля, че утре ще се сдобия с масата Stokke Care. Имаме маса за преповиване на Икеа, но на тази не устоях.  Crazy
Виж целия пост
# 171
Mного ти благодаря! Ще звънна утре.
Да се похваля, че утре ще се сдобия с масата Stokke Care. Имаме маса за преповиване на Икеа, но на тази не устоях.  Crazy
Честито!Страхотна е!Пести място,че във вкъщи няма място вече от играчки  Joy Напоръчах пах един куп от амазон  Joy
Виж целия пост
# 172
Здравейте  bouquet

Бих искала да Ви попитам ,някоя от вас има ли столчето Izzi Sleep? Как го монтирате в колата?В книжките,които имам -няма БГ превод-разбирам ,че трябва да е обратно на посоката на движение.Това изключва ли монтиране с лице примерно към движението,тъй като съм шофьор и ми е странно детето да е с гръб към мен ... И ощ един въпрос - когато преместя дръжката назад тогава става в легнало положение- каквото е подходящо за новородено примерно.Ами ако спи  и искам да го пренеса как да го нося-т.е. има ли вариянт хем да е вдигната друбката, хем да е в легнало положение

Леле извинете за тъпите въпроси,но наистина е по-лесно когато ти го каже някой знаещ отколкото да ровя за клипчета и да се опитвам да си преведа или разуча сама.Благодаря Ви за което   bouquet
Виж целия пост
# 173
Столчето се монтира единствено обратно на движението!!! Ако се притесняваш докато караш, продават едни огледала за обратно виждане, с които можеш да наблюдаваш бебчето- http://kasida.bg/ogledalo-za-obratno-vijdane-besafe-56-16160.html .
Можеш да го носиш само в седнало положение. В колата столчето също се монтира в седнало положение.
Лаленце , останах без шкаф за повиване.  Crossing Arms При транспорта от Еконт го бяха деформирали и го отказах. Поръчах го втора употреба и собственика не го е пакетирал добре.
Виж целия пост
# 174
Благодаря Веселото Simple Smile
Значи правилно съм разбрала от малкото прочетено и всички картинки   bouquet
Тогава съм се прецакала ..ще става за новородено само катосе монтира на количката, за да е в легнало положение..Но тъй като  се в доста напреднала зима даже няма да го ползвам ..хм ...

Още веднъж мерси   bouquet
Виж целия пост
# 175
Става за новородено столчето. Ползвай го. Перфектно е.
Виж целия пост
# 176
mihova_rossa , всички столчета за кола тип кошница са леко извити като мидичка. И ги дават точно за новородени бебенца. Друг е въпроса, че не е желателно да седят в тях дълго време...  Peace
Виж целия пост
# 177
Благодаря ви момичета  Hug
Значи няма проблем да го слагам само колкото да се придвижим от едно място до друго Simple Smile  Peace
Виж целия пост
# 178
mihova_rossa,ползвай си столчето без проблем,правилно са ти казали момичетата..))На нас бързо ни стана тесен,но иначе си го позлвахме и на количката и в колата,удобно и лесно  Peace
Веселото,ама защо не са му сложили една застраховка като го пращат..)))Не се ядосвай така било писано,здраве да е  PeaceКакво стана с чувалчето,обажда ли се?
Виж целия пост
# 179
Момичета, продавам много запазено столче Стокке заедно с изофикс основа, ето този модел. Дават го за до 13 кг, но ние сме 11 килца и вече ни отесня. Но някъде към 9 месеца всички столчета отесняват така или иначе. Ето модела, ако някой има интерес, да ми пише. Цената е 400 лв за двете (столче с основа). Ако се чудите за какво служи основата - тя се монтира в колата (много лесно и много, много удобно) и си стои там, а столчето се слага с кликване директно върху нея, без да се използват предпазните колани на самата кола. Така е много по-лесно за сваляне и слагане, да не говорим, че е и много по-безопасно за детето. Първо си бях взела само столчето, но на бърза ръка купихме и основата, като видях иначе колко е изнервящо с тези колани на колата. Така че ако изборът ви за столче е Стокке, задължително да си вземете и основата.

http://www.9plus.bg/products/car_seats/stolcheta_za_kola_I/stolche_izisleep/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия