ТЪРСЯ филм, сериал.............Тема 6

• 88 841
  • 767
# 360
Пипи, повечето субтитри са за рилийз от две части. На мен ми се е случвало така - изтегля по грешка субтитри само за cd1... и те да свършат наникъде.

При юнаците има и версия за един диск - DMCA-removal-from-Google/get.php?id=96728
Тези пробвай, дали няма да станат.

Hug Супер! Тръгнаха, много ти благодаря!
Виж целия пост
# 361
Здравейте търся филма "Medeas" (2013) с Catalina Sandino Moreno.
Виж целия пост
# 362
keishabuchanan, според мен нямаш шанс с този филм засега.
Според IMDb той е показан само на няколко фестивала и не е посочена нито една дистрибуторска фирма, която да го разпространява по какъвто и да било начин, където и да било по света...
Виж целия пост
# 363
Здравей те ! Знаете ли за някой по-нов филм примерно от - 2012,2013,2014 г. който е от рода на Три метра над небето(и продължението Искам теб), Тетрадката и Незабравимата. Търся такъв любовен филм, но по за тинейджъри, разбирас се и качеството да е същото
Виж целия пост
# 364
Здравейте ! Heart Eyes  Преди нова година по бнт даваха спомени за нова година през годините . Търся монолог на Татяна Лолова, в който хумористично обвинява българския народ как е толкова намръщен и отрицателен. Спомням си само едно нейно изречение: '' Ами да, това е още от Балканджи Йово: питат го те дава ли Яна, а той не , та не ! Благодаря ви предварително Simple Smile)
Виж целия пост
# 365
Интересен филм на научна тематика,  нещо като "Красив ум", например? Praynig
Виж целия пост
# 366
Здравей те ! Знаете ли за някой по-нов филм примерно от - 2012,2013,2014 г. който е от рода на Три метра над небето(и продължението Искам теб), Тетрадката и Незабравимата. Търся такъв любовен филм, но по за тинейджъри, разбирас се и качеството да е същото

Вече зададохте този въпрос:

Здравейте, не знам дали някой от вас изобщо е гледал - 3 метра над небето и тетрадката, но се чудя има ли толкова добър филм с такава тематика от 2013 или дори 2014... Нещо ново от същия род и също толкова успешно търся аз ... Ако знаете пишете

Отговориха ви и ви препоръчаха да видите друга тема:

Има цяла тема за романтични филми Peace.
Виж целия пост
# 367
INCEPTION  on line-ТЪРСЯ
Виж целия пост
# 368
Привет и хубав ден на всички! Grinning Grinning Grinning Бяга ми заглавие на двусериен филм, чийто край гледах по HBO преди около два месеца. Ставаше въпрос за брат и сестра наследници на голяма фирма, чиято собственост е и железница, минаваща през Северна Америка, ако правилно съм запомнила. Сестрата се свърза с някакъв учен, купи създадената от него свръхлека сплав и построи релсите, а братът постоянно пречеше, защото бе взел подкуп от конкурентите и в крайна сметка ги демонтираха.... Междувременно станаха катастрофи със старата неподдържана конструкция, сестрата се отказа от фирмата, оттегли се в малка вила и се свърза отново с учения, но при пътуване със самолет мина в друга реалност..... През цялото време анонсираха, че най-добрите умове изчезват безследно.....

Ще съм много благодарна освен за заглавието и ако някой, който се сеща за филма, помогне и с линк за сваляне! Praynig Praynig Praynig

Открих заглавието - "Атлас изправи рамене"  newsm68  Grinning , сега да видим дали е качен някъде...... Praynig Praynig Praynig

В Замунда са качени и двете части - Atlas Shrugged
Виж целия пост
# 369

тук например
Виж целия пост
# 370
Аз пък търся Бг търси талант последните два епизода- на 27 и на 31. Направо ме хваща яд- разбирам да трият бъдещи епизоди, но да няма къде да изгледаш това,к. е излъчено вече ми е странно.
Виж целия пост
# 371
Някой знае ли дали "I am number four" има втора част, че първата ми изглежда недовършена.. ?  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 372
Според Уикипедия се е говорело да се снима продължение (все пак книгите трябва да се шест, от които 4 или 5 са издадени май вече).
Но проектът е бил замразен... и в момента не е ясно, дали ще го бъде изобщо.
Може би защото първият филм не е получил особено ласкави оценки...
Виж целия пост
# 373
Да помоля пак за малко помощ със Сървайвър.
Търся субтитри за 13, 14, 15 епизод на 25 сезон.
Ако някой може да помогне, ще съм много задължена!
Виж целия пост
# 374
Според Уикипедия се е говорело да се снима продължение (все пак книгите трябва да се шест, от които 4 или 5 са издадени май вече).
Но проектът е бил замразен... и в момента не е ясно, дали ще го бъде изобщо.
Може би защото първият филм не е получил особено ласкави оценки...

Ясно, благодаря.   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия