?Въпроси всякакви?

• 5 623 012
  • 96 496
# 26 295
Е да бе да,може и асансьор да няма.Дефакто и реално няма да ти влачи никой пералнята за без пари или за хубавата   ти усмивка. Grinning
Виж целия пост
# 26 296
Избирам си пералня и в магазина ми обясниха, че могат само да я докарат до входа, но нямат услуга качване. Иначе на ухо ми казаха, че момчетата ще ми я качат и да се разбера с тях за парите. Понеже знам, че ще вероятно момчетата ще ми кажат" колкото дадете", каква сума е нормално да им дам за качването?
Ние последно за матрак платихме по 10 лв. на етаж.

Е, да бе, но това е пералня, реално погледнато влиза в асансьора. Дефакто трябва от входа да я качат в асансьора и след това от асансьора да речем до коридора. Мисля, че 20лв. за двамата си е абсолютно ок  Peace

А в условията на този магазин пише ли, че не поемат качването на пералнята. В Технополис качват техниката само ако има асансьор. Или защото ги мързи и са решили, че ще се озорят само ако им се даде някой лев.  Naughty
Виж целия пост
# 26 297
Един малко тъп въпрос, ама... Embarassed
Избирам си пералня и в магазина ми обясниха, че могат само да я докарат до входа, но нямат услуга качване. Иначе на ухо ми казаха, че момчетата ще ми я качат и да се разбера с тях за парите. Понеже знам, че ще вероятно момчетата ще ми кажат" колкото дадете", каква сума е нормално да им дам за качването?
20 лв ми взеха до 6 - ти  етаж. Имам асансьор и не беше проблем. Имах уговорката и да изнесат  старата. Бяха доволни.
Виж целия пост
# 26 298
Отваря ли ви се в момента Фейсбук?... при мен не се зарежда  newsm78

и при мен имаше проблем, сега е ок. Peace
Виж целия пост
# 26 299
Да ви по питам нещо, понеже нещо не мога да се ориентирам много .
От метростанция Св. Климент Охридски до Руската църква, колко горе/долу време е ходене пеша ?
Нещо не мога да се ориентирам .
Мисля, че е кратко разстоянието, но не знам дали не се бъркам  newsm78

Близо е покрай парламента,червило светофара и ето ти Руската църква.
Не повече от 10-15 мин. пеша.

5-6 минути. Peace
Виж целия пост
# 26 300
Скрит текст:
лекарят няма вина ,че днес може да го посети 1 човек , а утре 101.  и той е човек. не може да е непрекъснато на работа.  за това има Бърза помощ - отиваш там когато не е работното време на личния. после личния пуска направленията. постави се на мястото на лекаря - работи по 24 ч всеки ден да видим до кога ще издържиш  newsm78  далеч съм от мисълта да зажитавам  личните лекари , но логиката ме води натам
"Постави се на мястото на лекаря..."
Правех го.
Правех го, когато ми отказваше направления или когато ми се налагаше да чакам с часове пред кабинета, или когато ме е отпращал понеже "работното време" приключи. И това се случва с години, но аз винаги се поставях на мястото на този човек и го уважавах.

Но всичко има граници... Аз плащам здравни осигуровки, очаквайки да получа адекватно отношение няколко пъти годишно.
 Далеч съм от мисълта да нападам личните лекари, но логиката ме води натам.
Дев, даваш малко инфо. Как установи, че имаш кръв в изпражненията? Каква е на цвят? Имаш ли болки при дефекация? КОлко пъти на ден/нощ се случва? Какво ядеш? Промяна в диетата? И т.н.
АБСОЛЮТНО нищо не оправдава такъв ЛЛ като твоя. Ако можем да говорим за неадекватно поведение, това е на ЛЛ, за което се надявам да разпространиш инфо, по какъвто и да е възможен начин. Ако не са хемороиди, прясна/червена кръв/ изтича от долният стомашен тракт.
Ако имаш проблеми с ЛЛ, отиваш веднага в Пирогов и казваш, че ОТ СКОРО имаш кръв в изпражненията. Абсолютна индикация е. Hug
Виж целия пост
# 26 301
Благодаря за отговорите. И аз мислех, че 20 лв. е нормално. На 6 ти етаж сме, имаме обикновен, имаме и товарен асансьор.
Виж целия пост
# 26 302
Как е възможно часовникът на компютъра да избързва? От къде може да е проблемът?
Виж целия пост
# 26 303
Жасмин ,благодаря ти! Отидох, видях, победих  и се върнах!  Grinning
Виж целия пост
# 26 304
Мнения за хотел Рила в Боровец? Rolling Eyes Дали е подходящ за зелено у-ще...?
Виж целия пост
# 26 305
Форумът днес е отврат,много бавен и почти постоянно ми излиза "грешка в база данни.ако пак се появи уведомете администратор и т.н." Други сайтове ги отварям нормално.Друг с такъв проблем?
Виж целия пост
# 26 306
Форумът днес е отврат,много бавен и почти постоянно ми излиза "грешка в база данни.ако пак се появи уведомете администратор и т.н." Други сайтове ги отварям нормално.Друг с такъв проблем?
Така е и при мен, но това е, защото това не е форум. Това е ИНФОРМАЦИОННА И ПАЗАРНА ПЛАТФОРМА. Mr. Green
Виж целия пост
# 26 307
Така е и при мен, но това е, защото това не е форум. Това е ИНФОРМАЦИОННА И ПАЗАРНА ПЛАТФОРМА. Mr. Green
И при мен е така и ме отказва да влизам. Защо се получава и при мен ли е грешката??
Виж целия пост
# 26 308
И при мен е така и ме отказва да влизам. Защо се получава и при мен ли е грешката??

От снощи е така, оплакахме се в темата за въпроси към модератори и админи, ама резултат май нулев. Peace
Виж целия пост
# 26 309

От снощи е така, оплакахме се в темата за въпроси към модератори и админи, ама резултат май нулев. Peace
Благодаря ти, labrex защото щях да започна да проучвам настройките и щеше да стане мазало направо.  Simple Smile Ще чакаме.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия