Частни детски градини - София (8)

• 111 913
  • 739
# 210
Вчера имаше една тема тук, от потребител с 1 публикация, че "приятелката била много доволна от КИТА" и тя също мислела да си пуска детето там, та дали някой нямал отзиви. Което ме навежда на мисълта, че вероятно работи и набират деца

А, значи съм видяла същата тема на потребител само с едно мнение.   Tired

Мерси   bouquet

Работи КИТА, и аз имам познати с деца там. Много са доволни. И базата е уникална. Но не знам подробности.
Виж целия пост
# 211
Здравейте,

търся ясла/градина където преподават native speakers. За момента не съм се фокусирала на конкретен език, но държа да са native speakers, и деца чужденчета и средата да е основно чуждоезикова, т.е. да се говори на съответния език. Благодаря ви.

Ясла такава не знам да има, което не изключва варианта просто аз да не съм чувала за нея. Детски градини такива са градината към Англо-американското училище, Wonder world - имат и нейтив спикъри и български учители, имат и "чужденчета", ICCF, Little steps. С френски - Френския лицей. С немски - Германи
Може и да пропускам някоя, останалите ще допълват Peace
Виж целия пост
# 212
Здравейте,

търся ясла/градина където преподават native speakers. За момента не съм се фокусирала на конкретен език, но държа да са native speakers, и деца чужденчета и средата да е основно чуждоезикова, т.е. да се говори на съответния език. Благодаря ви.

Ясла такава не знам да има, което не изключва варианта просто аз да не съм чувала за нея. Детски градини такива са градината към Англо-американското училище, Wonder world - имат и нейтив спикъри и български учители, имат и "чужденчета", ICCF, Little steps. С френски - Френския лицей. С немски - Германи
Може и да пропускам някоя, останалите ще допълват Peace

Благодаря за информацията Simple Smile
Виж целия пост
# 213
От първа ръка да ви кажа, че в Little steps има native speaker, но той преподава само в отделни часове, а иначе възпитателката, която говори на англ. си е българка. Там е двуезично през целия ден, но не са native.
Има деца, които не са българчета и говорят само англ.

Виж целия пост
# 214
И аз за Little steps да се изкажа, нейтив спикъра им е 30 минути веднъж-дваж седмично(британка), а момичетата, които говорят английски, поне няколкото, които аз чух, не са с добър английски.
Моето дете като постъпи "говореше" само английски, сега 8 месеца, откакто сме тук, понаучи и български. Той е в ЧДГ "Светлина", в групата на сина ми имат-нигериец с английски (английският му е перфектен, но има различен от американския акцент, например), а и българката, която им преподава е с чудесен английски (структура на изреченията и съвсем лек акцент), в общи линии съм много доволна, а и на моето момче му беше много лесно с тях двамата. И двамата са по цял ден с тях, единия до обяд, другият след обяд, говорят със сина ми на английски предимно, но децата са си предимно българчета, имат по някое и друго, като моето, в група.
Виж целия пост
# 215
И аз не съм с добри впечатления от частните детски градини. Надявам се да са се променили към по-добро с времето.
Виж целия пост
# 216
а момичетата, които говорят английски, поне няколкото, които аз чух, не са с добър английски.

И аз съм с подобни наблюдения Peace

И аз не съм с добри впечатления от частните детски градини. Надявам се да са се променили към по-добро с времето.
"И ти" като кой друг по-точно? И какви по-конкретно негативни впечатления имаш и от кога датират?
Виж целия пост
# 217
а момичетата, които говорят английски, поне няколкото, които аз чух, не са с добър английски.

И аз съм с подобни наблюдения Peace

"И ти" като кой друг по-точно? И какви по-конкретно негативни впечатления имаш и от кога датират?

Изразявам своето мнение. Успокой се, не се нервирай, че е вредно. Sunglasses Sunglasses Laughing

Няма да пиша името да не правя реклама. Слаба езикова подготовка, много пари за нищо. Преди 5-6 години в София.
Виж целия пост
# 218
Не се нервирам, а те питам най-нормално. Темата е за обмяна на опит и информация.
Подобно подхвърлено ни в клин ни в ръкав мнение не носи абсолютно никаква информация и не е полезно за никой от списващите.
Писането на името на детската градина от която си недоволен от кога се тълкува като реклама  newsm78

П.П. Разгледах ти мненията. Тролстваш и се опитваш да понатрупаш мнения?
Виж целия пост
# 219
Подкрепям Onna-Bugeisha  Peace

Подобни генерализации, и то само на базата на един или два опита, са смешни.
Аз самата не съм доволна от първата частна детска градина, я която записахме дребната.
И съм изключително доволна от втората. Споделяла съм имената и на двете градини.
Виж целия пост
# 220
Не е ли генерализация следното - щом не хваля, значи тролствам?  Shocked Shocked
Виж целия пост
# 221
Да знаеш, че в Клюкарника не се отчитат мненията.  Wink
Можеш да се съсредоточиш в другите подфоруми
Виж целия пост
# 222

Когато впечатленията от ЧДГ не са добри, алтернативата я има винаги- държавна ДГ. Така проблемът е решен. Винаги съм го казвала.

Генерализирането винаги ме е изумявало. Все едно аз да вляза в темата за държавните градини и да изпляскам коментар, че впечатленията ми са лоши. Не, че ще излъжа много, ама не виждам смисъл от това упражнение.  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 223

Когато впечатленията от ЧДГ не са добри, алтернативата я има винаги- държавна ДГ. Така проблемът е решен.

Така и стана, защото само дете в къщи, дори с частен педагог, не може да получи живия контакт с останалите деца. Wink  bouquet
Виж целия пост
# 224

Когато впечатленията от ЧДГ не са добри, алтернативата я има винаги- държавна ДГ. Така проблемът е решен. Винаги съм го казвала.

Генерализирането винаги ме е изумявало. Все едно аз да вляза в темата за държавните градини и да изпляскам коментар, че впечатленията ми са лоши. Не, че ще излъжа много, ама не виждам смисъл от това упражнение.  Rolling Eyes

А-а, нямам я, защото малкият не го приемат втора г. в общинска, та сме в частна "английска" с яслена гр.  Peace Противно на повечето мнения в нета, вкл. и във форума, аз засега съм доволна... (за Ежко-Бежко в Драгалевци става дума, малкият направи вече един пълен месец там)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия