Клиника Малинов-IMSI при док. Калчев и док. Семерджиева-3

• 86 529
  • 681
# 435
Аз правих миналия месец трансвагинална заради поликистозни яичници доволна съм от процедурата имам си и клипче дано да има и резултат де.
Момичета аз имам едно питане  понеже имах подадени документи към фонда от друга клиника и вчера ми се обадиха за получаването и  към кого трябва да се обърна за бележка че ме приемат за техен пациент.
Виж целия пост
# 436
Иди на регистратурата в клиниката,  която си избрала и си поиска уверение, че те поемат като техен пациент. кажи им, че имаш да получаваш скоро заповед(никой не бяга от сигурни пари).
Виж целия пост
# 437

Присъединавям се! Ще чакам отзиви и подробности!
Виж целия пост
# 438
Момичета, д-р Калчев изражда, поне секцио, в Света София, бившата Тина Киркова. Една сутрин закъсня за часа ми и от регистратурата казаха, че е на раждане там. Предполагам че изражда и естествено, но затова не съм сигурна.
Виж целия пост
# 439
аз знам, че д-р Калчев изражда само секцио (което е логично според мен, че иначе с повиквания по всяко време няма как да станат нещата с процедурите), а д-р Чучумишев - естествено
Виж целия пост
# 440
аз знам, че д-р Калчев изражда само секцио (което е логично според мен, че иначе с повиквания по всяко време няма как да станат нещата с процедурите), а д-р Чучумишев - естествено

Да, така е, и аз тази информация я знам от акушерките!
Затова и бременните си минават на прегледи при Чучумишев. Моя позната, забременяла от инвитро, я викаха всеки месец, през месец до към 6-7м при него ... Simple Smile
Виж целия пост
# 441
И мен ме викат всеки месец, даже в началото - през 4 седмици. Казаха - така до 20-та седмица.
Виж целия пост
# 442
Перу, а защо не те записаха при Сигридов  newsm78
Или той работи само с външни пациентки ?
Виж целия пост
# 443
Амини, знам ли. Отидох на преглед, мислех, че съм за поредн път при д-р Калчев и на регистратура търсиха, гледаах и казаха - ами часът ви е за д-р Чучумишев. Сигридов тогава беше в болични, но не знам дали заради това.
Виж целия пост
# 444
Не. И на мен ми записаха за Чучумишев направо. Може би защото си е от тяхната клиника от отдавна, а за Сигридов има достатъчно желаещи отвън.
Виж целия пост
# 445
Ако правилно разбирам от горните постове, практиката е до 12та гс при един, после при друг лекар. newsm78 Подобно на една друга клиника.
Виж целия пост
# 446
Да. То и няма как Калчев и Семерджиева и бременни да следят. Peace
Виж целия пост
# 447
А някой от вас има ли опит с хидросалпингс? Какво е обикновено поведението в Малинов при хидросалпингс - премахване на тръба, прекъсване на тръба, пластика на тръба и т.н.?
Виж целия пост
# 448
Здравейте момичета, не съм пациентка на клиника Малинов, но искам да направя консултация с доц.Русев. Дали мога да занеса изследвания правени на друго място или ще трябва да пусна имунологични и в Малинов?
Виж целия пост
# 449
Няма пречка да си занесеш и други изследвания, все пак си плащаш за консултацията  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия