Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 43 319
  • 743
# 255
Кали, честито и прекрасни 9 месеца ти желая Hug

Виж целия пост
# 256
Кали,   bouquet Hug. Прекрасна новина!
Момичета, знаете ли Инофолик през целият месец ли трябва да се пие или само до овулация, че забравих да питам.  newsm78 Сега ще правим почивка от процедури и д-р Перси каза: Пий си Инофолик, пробвайте си в домашни условия и почивай. Wink
Виж целия пост
# 257
Аз го пих миналата година , два поредни месеца без да прекъсвам . Подейства ми доста добре даже свалих и килограми Simple Smile
  Успех !!!
Виж целия пост
# 258
Кали,честито и от мен!Лека и спокойна,по-нататък!
Нежи,късмет и успех ,мила! Hug
Оскармими  Hug !
Саня,много ме радва лентичката ти !
Момичета,случаи има най-различни.Като започнем от дълъг протокол с ПКЯ и то само 1 Я,с положителен тест и съответно  невиждана хиперстимулация с вода в белите дробове и за малко Стаменов да махне 2те бебета ,но слава на бога всичко се размина,та до ултракъс протокол пак при него /да не се сърди Е..,че съм споменала / и т.н и т.н.Някъде там е и нашият късмет!
Успех на всички пожелавам и много ,много късмет!
Виж целия пост
# 259
Аз го пих миналата година , два поредни месеца без да прекъсвам . Подейства ми доста добре даже свалих и килограми Simple Smile
  Успех !!!

Благодаря!  Hug
Виж целия пост
# 260
Момичета, знаете ли Инофолик през целият месец ли трябва да се пие или само до овулация, че забравих да питам.  newsm78 Сега ще правим почивка от процедури и д-р Перси каза: Пий си Инофолик, пробвайте си в домашни условия и почивай. Wink

Аз като отидох при нея на преглед още ноември миналата година, ми каза да го пия до забременяване по 2 прахчета на ден. Все още го пия, само че в повечето дни по едно, че забравям  Embarassed
Виж целия пост
# 261
Някой утре да е в клиниката да пита дали е даден един график?  newsm78 newsm78 newsm78

Виж целия пост
# 262

Аз като отидох при нея на преглед още ноември миналата година, ми каза да го пия до забременяване по 2 прахчета на ден. Все още го пия, само че в повечето дни по едно, че забравям  Embarassed

Благодаря, и аз пропускам едното понякога.  Embarassed Успех!
Виж целия пост
# 263
Някой утре да е в клиниката да пита дали е даден един график?  newsm78 newsm78 newsm78

Аз имам час при Перси в 10.30:)
За какво да питам?Simple Smile
Виж целия пост
# 264
Сега ще ти пратя на ЛС.  Hug
Виж целия пост
# 265
Запис и от мен
Честито  Кали, радвам се много за теб Joy
Виж целия пост
# 266
Кали, честито и от мен!
Моята яйцеклетка не се оплоди и утре отивам да си прибера снежинката! Не успях да стигна до смесен трансфер, но надявам се това ембионче утре да бъде моя късмет! Може ли да ми припомните цената на такъв трансфер, каква е ? Драголова, ти от колко часа си утре, мен мевикат в 14,00:) Хубава и спокойна неделя на всички....
Виж целия пост
# 267
Кали, честито и от мен!
Моята яйцеклетка не се оплоди и утре отивам да си прибера снежинката! Не успях да стигна до смесен трансфер, но надявам се това ембионче утре да бъде моя късмет! Може ли да ми припомните цената на такъв трансфер, каква е ? Драголова, ти от колко часа си утре, мен мевикат в 14,00:) Хубава и спокойна неделя на всички....

ЗЕТ - 450лв
Успех! Hug
Виж целия пост
# 268
Кали, честито и от мен!

ЗЕТ - 450лв
Успех! Hug

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover ... и от мен  Praynig  bouquet
Виж целия пост
# 269
 macherie, благодаря! бях се настроила за повече:) някак ми олекна... Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия