Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 182
  • 2 076
# 1 365
... Имам допълнителна решетка за готвене на пара - метална. Тя ще може ли да се ползва за тях?
 Ох, много се запалих!  Crazy Дано да си взема добър и да мога да се оправям с него.

Не е желателно да се ползват метални предмети в купата на кукъра, защото може да се повреди покритието й. Всеки кукър, който има функция за готвене на пара е снабден с пластмасова кошничка за целта. Друг е въпроса, че едните за измислени а другите са премислени, понеже през едрите кръгли отвори изпадат по-дребни продукти. Някои, като при Панасоника, са с тесни цепки през които нищо не изпада newsm78.
Виж целия пост
# 1 366
Да и аз с Филипса, правя всичко това. Единствено като го купихме открих, че съда за готвене на пара е с големи дупки и не може да се правят дребни зеленчуци на пара - грах, царевица и моркови на дребни кубчета, затова си купих и допълнителна приставка за готвене на пара, като розичка. Сина ми много обича царевица на пара и така му правим и само царевица. Иначе за броколи, карфиол, по-едро нарязани моркови няма проблем. При мен готвенето на пара беше основното заради което купих кукъра, докато търсех уред за готвене на пара, открих кукърите и реших че ще ми е полезен и за други работи а изглеждаше много по-добре от уредите за готвене на пара, те малко ми приличаха на детски играчки изцяло пластмасови.
Преди да се реша окончателно се колебаех за Редмънт, бяха с много положителни коментари, но бяха много нови на пазара и реших да заложа на Филипса ако се наложи смяна на купи или ремонт, са познати по-отдавна.
Виж целия пост
# 1 367
mimi.7299 ще споделиш ли тънкости за "правенето" на кекс?Аз също съм с Филипс,много съм доволна-готвене ,варене,печене,сладка,к.мляко ,на пара всичко става мн.вкусно ,НО уви с печенето на кекс положението е плачевно ! Многобройни опити и все неуспешни - или прегаря,или е тиклаво ,или отдолу прегаря ,а вътре сурово
Виж целия пост
# 1 368
Здравейте, момичета! моля ви за съвет, ако някоя се е сблъсквала с подобна ситуация  Sad Имам мултикукър Филипс 3139 и когато приготвям храна на програмата за ориз / попринцип програмата е фабрично зададена 45 мин/  програмата прекъсва на около 12-20 мин. и храната не е готова. всеки път сигналят запрекъсване на програмата се чува по различно време около 12 мин. след старта. Случвала ли ви се е да имате такъв проблем. Да уточня, че това ми е втори уред тъй като с уред №1 имах проблеми и в другите проглами на готвене. При него също програмата за орис спираше по-рано от посоченото

Предваритено благодаря!
Виж целия пост
# 1 369
Снощи готвих с програмата за ориз на Филипс и не е като на другите програми да виждам времето а таймера се включи като останаха 10 минути от програмата.
Виж целия пост
# 1 370
И при мен е така вкючва с на поледните 10 мин. Но общото време на готрене е 2-10 мин. Без да се е включил таймер и още 10 мин. с таймер да като резултат сурова храна Sad  а дали си забелязала колко време се приготвя
Храната?
Виж целия пост
# 1 371
Снощи готвих с програмата за ориз на Филипс и не е като на другите програми да виждам времето а таймера се включи като останаха 10 минути от програмата.
В книжката пише, че програма ориз е 40 мин., таймерът отмерва последните десет....аз готвя оризът на стю за 25-30 мин.
Виж целия пост
# 1 372
mimi.7299 ще споделиш ли тънкости за "правенето" на кекс?Аз също съм с Филипс,много съм доволна-готвене ,варене,печене,сладка,к.мляко ,на пара всичко става мн.вкусно ,НО уви с печенето на кекс положението е плачевно ! Многобройни опити и все неуспешни - или прегаря,или е тиклаво ,или отдолу прегаря ,а вътре сурово
Тънкости няма, аз hahaha съм пълен неграмотник за сладкиши, кексовете ми опитвани на фурна са ВИНАГИ провал, с изкл. на един солен кейк... Simple Smile
На филипса правя шоколадовия и ябълковия и възможните им вариации точно по книжката....вадя пет минути, понякога осем преди указаното в рецептата време...за да не зачернява дъното...
Виж целия пост
# 1 373
Здравейте!
 Значи от написаното от вас разбрах, че по-добрия вариант е да бъде херметик. Ако взема First Austria или Gorenie също ще мога да извършвам всички операциии - варене, пържене, печене, на пара, функцията за ориз? Нали не всичко става силно задушено? Имам допълнителна решетка за готвене на пара - метална. Тя ще може ли да се ползва за тях?
 Ох, много се запалих!  Crazy Дано да си взема добър и да мога да се оправям с него.

Ти си решаваш, тук  почти всички които имаме херметици , сме имали и обикновени кукъри , и знаем каква е разликата.  Ако в единия едно ястие става за 20-30 мин , то в другия ще му трябват 1и30-2 часа , и поне на мен ми е по вкусно в херметика. Имат си всички операции които си изброила . Онзи ден сложих мариновани пържоли и отгоре една метална скаричка , на нея наредих картофи , станаха като на пара и се получи чудесно картофено пюре.
Виж целия пост
# 1 374
Благодаря за отговора!
 Сега само и да избера Фърст-а или Горение-то. Фърст не видях да има решетка за готвене на пара, та се чудя, ако го взема каква да ползвам. В него ме привлича, определено, цената. Има доста клипчета из нета с него. Рецепти има от къде да се ползват. Simple Smile А Горение-то ми се струва по-сигурно като марка.
 Ей, тая нощ и сънувах мултикукъри! Тези дни ще се обзаведа. Simple Smile
Виж целия пост
# 1 375
Който си сънувала ,него вземи!😃И аз бях така...Седях половин час пред магазина в колата и се чудех дали да купя .....
Виж целия пост
# 1 376
Във Фърст ползвам метална решетка , купена от магазините за едно левче  и на купата нищо и няма  Grinning . Имам и решетка от стария Филипс , но не смея да я ползвам в херметика .
Виж целия пост
# 1 377
Какво име на български бихте дали на уреда?

Мултиварка - руски
Мултикукър - английски
.................. - български ?

Питам от любопитство.
Виж целия пост
# 1 378
Какво име на български бихте дали на уреда?

Мултиварка - руски
Мултикукър - английски
.................. - български ?

Питам от любопитство.

Лентяйка Simple Smile
Дано одобрите чувството ми за хумор, но машинката предразполага за това.
Виж целия пост
# 1 379
Мултитенджера.  Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия