НАШИТЕ СЪКРОВИЩА 

Идеята е на yulianka, за което благодаря!
Винаги вписваме "кръстницата" на темата в първия пост, че да се знае. 

. Мен ме гони безсънието,но си лежа тихо и кротко в леглото и гледам в таблета,кукавица
Чак се изненадвам как вече толкова уредяха редиците тук и всичко живо е във фейса. В старата ми отчетна сигурно до годинката се пишеше с темпото на бременността. Това 8-10 страници на ден ви казвам. Едвам смогвах.
Много е нервна напоследък, а от няколко дни като суче се сърди, реве, извива се, дали е кърмаческа стачка или ми намалява кърмата. Какво увеличаваше кърмата, дайте нещо проверено и изпитано, че съм леко притеснена.
за темичката. И мен нещо фб ми идва в повече.
и аз на моя РД на 19.11.разбрах.

дано до обяд се пооправи да го изведа малко.
), после аз се изнесох, след това и сестра ми... Може би се е уплашила, че остава сама, не знам. Все още не сме близки и надали някога ще бъдем, но на мен ми стига, че се държи с мен (и най-вече с Елица) като с човек. Впрочем откакто забременях, тя доста се грижи за мен, с което няма да навакса пропуснатото, разбира се, но все пак е лъч надежда, че си е осъзнала грешките. Иначе за Елица дава мило и драго, та дано наистина да се е променила към добро.
Майка ми на няколко пъти си е изпускала нервите пред хора и са й отправяни забележки, на които тя е отговаряла, че децата са си нейни.
Дори когато баща ми се е опитвал да говори с нея и да я накара да се държи по-добре, тя отговаряше: "децата са си мои, както съм ги родила, така мога и да ги удуша". За мен е недопустимо една майка да говори така...
Също се сещам когато бях бременна към третия месец и понеже с нея се чуваме рядко, аз й звъннах веднъж да й кажа, че съм добре и че вече не ми прилошава. На което тя отговори: "Е, то сега няма от какво да ти прилошава, после ще ти стане лошо." Препоръчани теми