Токуда болница София - 20 тема

• 88 142
  • 740
# 510
Герганова много обгрижва своите пациенти, виждала съм я и в кофти екшън, за жалост Sad
В какъв смисъл?
Виж целия пост
# 511
Една пациентка със самочувствие я пренебрегна при постъпване за хоспирализация. Интересуваше се само от мнението на лекарката,  при която се следи. Герганова й разказа играта пред очите ни. Предпочитам да не разказвам.

Друга майка, която се следеше при нея - роди - беше обгрижвана, като принцеса, то не бяха масажи, то не бе чудо. Пътека направи до леглото й  Blush
Виж целия пост
# 512
Аз се следих при Корсачки и само хубави неща мога да кажа за него! Родих при него доста голямо бебе, помти на термин. Не ме е притискал и грам за секцио, точно обратното. Страхувах се да родя нормално голямо бебе, молих го да избера дата и да родя със система, за да не рискувам да се объркат нещата, но той няколко пъти ми каза твърдо НЕ. Доверих му се и родих за 3 часа от пристигането в болницата. Обясняваше ми всичко, ковто съм питала подробно, никога не съм останала с воечатлението, че съм претупана. Вдигаше си телефона винаги и ме е викал и извън приемния му ден. Случавало се е да чакам достя някой път пред кабинета, но така е навсякъде.
Виж целия пост
# 513
Избрала съм си Герганова и по всичко ми изглежда, че тя е моят човек, но ето, че излиза в отпуска близо до термина ми  Confused

А кога излиза в отпуска Герганова? Извинявай, ако имаш лентичка с термина ли нещо подобно, не ги виждам тези неща на никого в моя браузър.
Виж целия пост
# 514
Някъде от края на август до 9-ти септември.
Ще си остана с избор за нея, а ако бебето тръгне по-рано - дежурен екип и каквото стане. То просто няма време за избор на друг лекар.
А и ме смущава това, че сочените като по-добри са прекалено претоварени. Аз определено не искам претоварен лекар, още по-малко да го викам по нощите, като може тъкмо тогава да си е легнал след много дълга смяна. По-добре дежурен екип, който така и така си е на работа в този момент.
Виж целия пост
# 515
Мерси за информацията,

дано така да се стекат обстоятелствата, че да си доволна накрая, каквото и да стане   Peace
Виж целия пост
# 516
Благодаря за детайлната информация, наистина е много полезна, аз изцяло се доверявам на тези специалисти и не храня симпатии към личности, а към тяхната отговорност към работата.
Следващият въпрос, който ми изниква е ако реша да мина на преглед при някой друг в Токуда, в системата им ще излезе  следващия път като отида и не бих искала да става неудобно, тъй като нямам конкретна причина да я сменям на този етап.
на първи преглед ходих при един от лекарите в Токуда (вече не работи там) понеже за д-р Колева най-близкият час беше за след месец, а мен ми беше спешно. Не е имало никакъв проблем след това - нито от Колева, нито в последствие от Корсачки, при който родих поради отсъствието на Колева...
Виж целия пост
# 517
Здравейте, мили настоящи и бъдещи майчета! Първото си дете родих при д-р Илиев и д-р Кирякова. Двамата бяха неотлъчно до мен, д-р Илиев дори държеше ръката ми по време на раждането, двамата през цялото време ме напътстваха, раждането мина тежко, тъй като родих преждевременно в 34 г.с., но бях спокойна, че съм в добри ръце. След това продължих посещенията си при д-р Илиев, тъй като лекувахме бактериална инфекция. През цялото време ми обръщаше достатъчно внимание, отговаряше по телефона и съдействаше безусловно. Но откакто забременях с второто си дете и съответно се следя отново при него забелязвам, че въпреки милата си усмивка и топло посрещане, е по-напрегнат и изнервен. Налага се да "изкопчвам" време, за да задам въпросите си на консултациите, не ме се иска да го казвам, но и като че ли претупва прегледите. Аз съм с многобройни и силни контракции още от 5-ти месец, а се случи сестрата да го догонва при следващата пациентка, за да го пита да сменяме ли медикаментите. Капака на всичко беше, когато в много тежък за мен ден с болезнени контракции му се обадих, а той без да ме изслуша ми каза да ида при дежурен лекар в болницата и ми затвори. Беше грубо, почувствах се ужасно. Смятам, че не е редно да се натоварват дотолкова някои доктори, че да се налага да се "отнема" от грижите на пациентките в името на това да се поемат всички желаещи. Целта на поста ми е да посъветвам бъдещи майки да проучат възможно най-добре кой доктор би могъл да обърне достатъчно внимание на пациентите си, за да не изпадате в подобна ситуация като мен. Терминът ми е в края на септември, бремеността ми е проблемна и само заради специализациите на д-р Илиев в областта на трудното износване и проблемни бремености мисля за сега да родя при него.
Виж целия пост
# 518
Илиев никакво време за следене няма. Сестричката ми при него беше последните месеци...и добре, че всичко беше наред, иначе изобщо го нямаше по тонове, дори да се разпише и едва успяваше да намери време да й отговори на въпросите, а тя съответно губеше двойно такова, докато го намери да го пита
Виж целия пост
# 519
Силно се бях насочила към Илиев, но като ви чета си променям мнението. Аз съм от по-чувствителните жени, притеснявам се и се стряскам, ако някой е малко по-груб или няма време да ми обърне внимание. Мисля към Герганова да се насоча, по-добър вариант ли е за нормално раждане?
Виж целия пост
# 520
сахара, според мен Герганова и Кирякова са иделани за по-притеснителни хора (каквато съм и аз). някак самите те действат успокояващо и излъчват спокойствие и увереност. за кирякова не знам, но герганова е много за нормалното раждане и го води много приятно. понеже беше повикана за друго момиче, което роди преди мен по време на второто ми раждане не се отдели от мен още от предродилна зала, 3 часа не помръдна от леглото ми, като през цялото време следеше показателите на бебето, продължителността и интервала между контракциите, разкритието ми, даже как дишам.
Виж целия пост
# 521
Това не е ли малко досадно? Да не се отдели от теб и да ти следи всички показатели...
На родилките не им ли се иска по някое време да останат поне за малко сами? Аз съм сигурна, че би ми се искало.
Виж целия пост
# 522
алана, на мен не ми се искаше, защото тоновете на бебето падаха на всяка контракция Wink
а и в предродилна зала те оставят сама, само ако си с много малко разкритие. иначе все някой се навърта около теб.
Виж целия пост
# 523
Сега и аз се стресирах, няма ли доволни от Илиев? Какво се е случило за няма и 3 години с него, че всички са толкова разочаровани Shocked? Бременността ми е рискова и хич не искам да съм оставена на произвола, като ви чета и съвсем се шашардисах.
Виж целия пост
# 524
Разбира се, че има доволни, просто е пренатоварен човекът.

алана, на мен не ми се искаше, защото тоновете на бебето падаха на всяка контракция Wink
а и в предродилна зала те оставят сама, само ако си с много малко разкритие. иначе все някой се навърта около теб.
Мисля, че ще се чувствам ужасно неловко, ако непрекъснато има някой около мен.
А на колко време мерят разкритието?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия