Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 382
  • 762
# 750
Честитоооо Puket, живи и здрави да сте!!!

Момичета имам проблем с емайла на севда, пращам и ми връща отговор че не е доставено и пощата и е пълна. Някой имали подобен проблем   Sad
Виж целия пост
# 751
Пробвай да пишеш на Елис и между другото й вметни за проблема с пощата на Севда. Може да се наложи да я разчисти малко.
Виж целия пост
# 752
Момичета, имам два въпроса. Имам записан час за другата седмица, трябва ли да се обаждам да потвърждавам или да чакам да ми се обадят те. Аз го разбирам, тръгвам и отивам.  Peace
Втори въпрос - гледам, че кокултивирането е 650 евро, някой правил ли е и при фрагментации ли се препоръчва. На мен след последния опит с фрагментиралите ембриони ми предложиха тук именно кокултивиране, само че тук е 600лв, а там двойно newsm78 Затова се чудя, дали и там ще ми препоръчат и аджеба това кокултивиране помогнало ли е на някой?
Виж целия пост
# 753
Честито на мама Puket Hug
Бъдете живи и здрави Heart Eyes
Виж целия пост
# 754
Честитоооо Puket, живи и здрави да сте!!!

Момичета имам проблем с емайла на севда, пращам и ми връща отговор че не е доставено и пощата и е пълна. Някой имали подобен проблем   Sad
Аз нямам проблем, току що си кореспондирахме и сравнително бързо се разбрахме за проблема, който ме вълнуваше!
Виж целия пост
# 755
Пробвай да пишеш на Елис и между другото й вметни за проблема с пощата на Севда. Може да се наложи да я разчисти малко.

благодаря ти  Simple Smile
Виж целия пост
# 756
сега писах и на Елис и пак същото  Sad Sad Sad Sad пак ще пробвам
Виж целия пост
# 757
Пукет, честита ви радост. Да расте младежът здрав и щастлив.
Виж целия пост
# 758
Нова надежда те ще ти се обадят, в предния ден Елис ми звънна пита подготвям ли се , имам ли въпроси. Не се притеснявай всичко ще е наред.
Виж целия пост
# 759
Нова Надежда, забрави всичко, което са ти казали в България. В Турция не се налага да изискваш изследвания или да четеш след посещение при лекар. Остави се в ръцете им. Те водят, не ти. Слушай си лекарите. За твоята възраст е по-голям шанса на замразен трансфер. Мисля, че твоя лекар е Др. Guvenc Karlikaya в Bahceci. Аз съм от отбора на 40 годишните и той е моят лекар, без който сега нямаше да го има мишлето, което спинка сладко в кошарката си. На лични съобщения ми писа момиче от форума, която мисля не е обявила тук че е бременна ( може би от суеверие ), но аз мисля, че всички ще имат повече надежда и ще се радват, ако тя сподели, защото е на 43. Успех на всички и не губете време, то е най-ценно!
Виж целия пост
# 760
Ам то аз съм на 33  Embarassed Имам час за проф. Кахраман.  Peace Дай боже, замразено, свежо - каквото решат, важното е да се роди, да реве и да рита после.  Hug
Виж целия пост
# 761
Ам то аз съм на 33  Embarassed Имам час за проф. Кахраман.  Peace Дай боже, замразено, свежо - каквото решат, важното е да се роди, да реве и да рита после.  Hug
Хи, хи, много ми хареса поста ти! Извинявам се за спама!
Виж целия пост
# 762
Момичета, хайде в новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=867319.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия