Отдава ти се
.
В„Мъжът и жената интимно“ пишеше, че противозачатъчните дават 98% предпазване от забременяване, а презервативите 95%. Като си знаех каква съм, ако използвам единия метод, ще стане издънка, затова се запасих с хапчета и презервативи. Как не припаднах от срам в аптеката, и колко пъти влизах и излизах докато уцеля вътре да няма никой не помня. Започна ваканцията, отиваме си на село, много се обичаме, а и той е много романтичен. Една тайфа ходехме на баира където хората си оставяха магаретата да пасат да ги яздим, а той на мен избираше най-кроткото. Държахме се за ръце, гледах го в очите(и той със сини, като предния), возеше ме на рамката на колелото си, береше ми най-зелените джанки защото такива обичам. За секс не напираше, но аз вече бях решила. Отидох у тях един ден да го уведомя, на коя дата аз ще съм негова. Заварих го да плаче, защото и двата му хамстера (мъжкия се казваше Силвия, женския като него, явно не сме могли правилно да им определим пола когато сме ги кръщавали) ги беше изяла котка. Реших, че не е уместно да съобщя голямата новина, и отложих за вечерта. Дойде вечерта, казах му, той се сепна, пребледня, почервеня, и 2 дена не го видях. После каза добре де. Подробности по нататък няма да разказвам, но както писах и преди -„Аз съм му първата, той на мен първия“ не е добра идея

изплашила си момчето, бива ли така?!
Препоръчани теми