Извънредна ситуация голяма - иде есен, а аз ще ставам мама! - еп.180

• 37 280
  • 774
# 540
Благодаря ви  bouquet
На ЕЦ съм да и доки иска да замразим, само това не сме правили още Rolling Eyes
Виж целия пост
# 541
А трансфер за кога се предвижда?
Виж целия пост
# 542
Ако всичко е наред и успеем да замразим и после, ако издържи размразяването ще правим трансфер другия месец може и + едно прясно ембрионче, ако успеем да направим Peace
Виж целия пост
# 543
Звучи обещаващо! Дано е така както сте намислили и всичко мине бързо и лесно! Успех и стискам палци!   bouquet
Виж целия пост
# 544
Много благодаря Hug
Виж целия пост
# 545
Аз също бих била за смесен (замразен+пресен). В крайна сметка така шансът е двойно по-голям. Стискам палци за малкия двуклетъчен боец.
Виж целия пост
# 546
Бугиииии, много стиснати палчетааааа  Hug   

Дано нещата се развият по най-добрият начин за Вас и скоро да ни зарадваш още повече  Heart Eyes
Виж целия пост
# 547
Дано успеете за смесен и да ни зарадваш с положителен резултат!
Виж целия пост
# 548
Буги, стиснати палци от мен  fingerscrossed.
И ние към нещо подобно се ориентирахме - смесен трансфер, стига да има на какво де.
Виж целия пост
# 549
Буги е това е новина хубава.... пу пу да не и уруки.... и на теб 🍀 Да имате успех с начинанието и без спънки от тук нататък  Peace
Виж целия пост
# 550
Буги, късмет Peace
Аз така между другото да отчета края на опитите ни за "нормално" забременяване и началото на застоя - време за размисъл и обир на банка Thinking Дотогава (всъщност незнайно докога, може би никога) ще почета малко повече по темата, по която умишлено отбягвах да се информирам и с оглед предстоящото ми съвсем скоро безработие ще заключа надеждите на сигурно в някой килер... пък знае ли човек, току-виж чудо се случило Joy
Виж целия пост
# 551
Буги, много се радвам за теб!  newsm44 Ще следя за новини по нататък.  Hug

Моме, не мисля, че има за какво да се оправдаваме. Честно. Много ми е интересно кой как ще помага оттук нататък в темата.
И какъв ще е смисълът от постовете с метли, ръсещи феи и съжалителни емотиконки при идването на "лелката".
Ще стане като в темата "Бременна ли съм...". Глупави въпроси с още по-глупави отговори. Жалко...

Всеки, който знае и може да помогне, е длъжен да го направи от морална гледна точка. Въпрос на светоглед.
Айде бе! След всички глупости тук...Понеже всички изказвания бяха много морални.

...Много ми е интересно кой как ще помага оттук нататък в темата.
И какъв ще е смисълът от постовете с метли, ръсещи феи и съжалителни емотиконки при идването на "лелката".
Ще стане като в темата "Бременна ли съм...". Глупави въпроси с още по-глупави отговори. Жалко...
ТоА пост ма кара да се включа пак  Shocked

Откога нататък, бе Veseto*? От момента, в който вие, вече успелите, спрете да пишете ли?

Съжалявам, но точно за този тип отношение говоря аз - като че ли, ако вас, "ветераните" ви няма тук, ние ще бъдем някакви лигли, които си говорят само за феи, тряскат само съжалителни емотикони, задават глупави въпроси и си отговарят още по-глупаво. Вижда се, че отношението не си го измисляме ooooh! ooooh! ooooh!

С което по никакъв начин не искам да кажа, че нямаме нужда от хора, които са преминали през повече неща, имат повече опит и желание да ни го предадат. Сред вас има много такива и уважавам всяка една от тях. Уважавайте ни и вие, обаче, и си пестете плитките коментари, като горния. ooooh!
И точно такова отношение заслужават такива като теб! Които никога на никой не са помогнали, а само са надничали през цялото време. Ти за какво изобщо пишеш? Кога и на кого помогна по темата? Повече злоба и простотия скоро не бях виждала. Чудя се как "имаш очи" да продължаваш и не знам точно като каква се явяваш тук...  smile3555 Под нивото ми е да продължа "разговора" с подобна особа....
Виж целия пост
# 552
Идва един момент, когато човек трябва да замълчи, за да не се излага повече...

Лейди, аз вярвам в чудеса! Скоро и ти ще имаш своето чудо. Стискам палци и ще те следим изкъсо! Дано намериш и нова работа ... Стискам палци, даже ти да се откажеш, аз няма да спра да се надявам на чудо!
Виж целия пост
# 553
Fortune, най-тъмно е преди изгрев. Бързо да намерите финансите. Говорили сме, има начини поне част от разходите.да се.спестят.
Виж целия пост
# 554
Да, мълчанието е злато  Mr. Green
Бугинко, стискам палчуни да се развива прекрасно ембрио, дано да има и другарче до себе си, успех, мила  Praynig  Hug
Лейди, вие от кога работите за бебе, разкажи ми, че не съм запозната с твоята история? При нас се случи след девет месеца целенасочени опити и тъкмо вече бяхме решили да започваме изследвания и нещата се получиха  Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия