Забранен зет - арабин и мюсюлманин

• 113 642
  • 1 098
# 1 095
Дано да е златотърсач. В този случай ще последва молба за пари, а не за брак. И като не го огрее ще си намери друга. Или Голди ще кихне някоя сума и ще изгори с нея, но по-добре отколкото да й се зачерни живота.
Виж целия пост
# 1 096
Е, хайде сега, санитарите. Ако това е вярно, ударили сме дъното. Как санитар ще пдава марля?
Операционните сестри за какво са тогава?
п.п. Много добре се котират в Европа точно сестрите.

Не сме по темата, но да, представи си. И именно заради доброто котиране на сестрите в Европа сме застъргали дъното откъм среден болничен персонал. И не само заради това, разбира се.
Не знам как е в Тунис, може да им е друга системата, дадох го просто като вариант за работа в медицински среди без образование, която дава възможност да си правиш снимки в операционна.
Виж целия пост
# 1 097
Не вярвах ,че има толкова прости хора чесно ...
За тези момичета на снимките му знам той сам ми каза преди много време и ми беше пратил снимки с тях така че нищо ново..Дори си бях писала с едната и ми каза само хубави неща за него.Всеки който познава Ихеб го обича!
За всичките му профили знам и то си личи повече от видно е колко  приятели има там и от кога са снимките !Също така има много снимки от болницата, но сигурно е пребил някой лекар и му е взел престилката да се снима...
Тази информация,която ми казвате отдавна я знам Wink
И кои сте вие,че да ми се ровите в лични живот ограничени смешни женички ?
Кой ви дава право да търсите профили имена ? За кои се взехте вие бе мършоляци!
Вчера една овца тръгнала да му предлага приятелство - *** ти сериозно ли ?
Всеки си е имал живот преди другия вие сте луди да стои в тях и да чака жената на живота си ли ?
Аз съм имала мъже също преди него и съм си качвала снимки с тях представяте ли си ?
Толкова сте прости,че нямам думи.
Аз ще отида и с вашето мнение мога да си избърша.........
Виж целия пост
# 1 098
Темата стана абсолютно безсмислена - авторката се оттегли и обидите са повече от допустимото. Всеки има глава на раменете си. Ключ.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия