Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ДЕСЕТИ клас - тема 56

  • 37 551
  • 192
# 180
Аз пък да поздравя моята дъщеря с успешно взет Кембридж-CAE Hug  Знам какво й костваше и съм доволна от постигнатото
Виж целия пост
# 181
Честито и браво и на твоето дете Savina123.
Явно започва вече раздвижване от към сертификати.
Виж целия пост
# 182
и аз тия дни ще записвам момчето на курс през следващата учебна година за CAE, с идеята другото лято да държи изпита

другото ми занимание покрай него е брекети, с които ще се уреди пак за учебната година, хем искам да е самостоятелен, хем пак аз уреждам и проучвам всички неща покрай това ooooh! добре че поне не се налага аз да ги нося вместо него  hahaha

Виж целия пост
# 183
А в коя школа ще се запишете за  курс  за CAE? Взелите суртификат какво ще препоръчват?
Виж целия пост
# 184
Аз записах Митко . От години посещава Евро Алианс, там ще се готви и за САЕ. Изпитът е май или юни догодина, сумата за изпита трябва    да се внесе февруари.   Покрай кандидат дванадесетокласника просто се изумявам колко малко, да не кажа почти никак не ми се налага да мисля и организирам нещата на Митко. Той си върви сам по утъпканата от брат му пътека, а на мен се пада честа да водя  големия по трънливия път на първородното дете.
Виж целия пост
# 185
МОН предлага разделяне на датите за провеждане на НВО и ДЗИ
Проекти на заповедите

Вторият учебен срок за 8 -11 клас по проект приключва на 6 юли. За 5 - 7 клас - на 22 юни.
Виж целия пост
# 186
Петиция против удължаване на учебната година

https://www.peticiq.com/udaljavane-uchebna-godina
Виж целия пост
# 187
Препоръчвам Британика,офиса на Тулово
Виж целия пост
# 188
аз го записах в Аво Бел за курса
Виж целия пост
# 189
Здравейте момичета, стягате ли новата учебна година Simple Smile. Какво ново при вас. Тази година за какво ще си говорим - за сертификати, курсове, кариерно ориентиране и...... ? Ще трябва май и нова тема  - единайсети клас.
Ето и новини от нас. Върнахме се от Франция - мнооого тегаво. Госпожицата изобщо не искаше да се прибира. Обиколихме набелязаните университети, въпреки че бяха във ваканция и не можахме да се срещнем с преподаватели, получихме информация за изискванията и изпитите. Аз лично се притеснявах дали ще й хареса Франция след Англия, но вече съм спокойна - “това е страната, това е града и това е университета“(за сега). Естествено няма да е само един, но след посещенията е доста мотивирана и ентусиазирана. А аз доста по-спокойна, както от факта, че целта е набелязана, така и за - "това ще е максималната цена - дерзай". На сертификат по английски май няма да се явява - поне за сега това е решението. Ще гони С1 по френски.
Ако някой е запознат, може ли да каже дали може да се явява на матура по френски, като нямат френски език в училище или поне информация къде може да се провери - Наредба, Заповед .....нещо?
Виж целия пост
# 190

Нашите деца завършват по старата нормативна уредба, която е била в сила, когато са започнали обучението си в гимназиален етап.

(3) (Доп. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., предишна ал. 2, бр. 50 от 2008 г.) Държавните зрелостни изпити по ал. 1 са два, като единият от тях е по български език и литература, а вторият се определя по избор на ученика от учебните предмети "чужд език", "математика", "физика и астрономия", "биология и здравно образование", "химия и опазване на околната среда", "история и цивилизация" и "география и икономика" и предметният цикъл "философия", изучавани в часовете за задължителната общообразователна подготовка.
(4) (Изм. - ДВ, бр. 41 от 2006 г., бр. 105 от 2006 г., предишна ал. 3, изм., бр. 50 от 2008 г.) По свое желание ученикът може да положи и държавни зрелостни изпити по избрани от него учебни предмети или цикъл от учебни предмети по ал. 3.

Тоест езикът трябва да е изучаван от детето в училище.
Виж целия пост
# 191
Мерси Дидева, надявах да има възможност,но....
Виж целия пост
# 192
Моля, заповядайте в НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия