Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Токуда Болница София - тема 23

  • 62 208
  • 751
Добре дошли  Hug в темата се обсъждат раждането, престоя и лечението в Токуда Болница - СофияСайт на болницата , Телефонен указател

ДКБ и лабораториите за изследвания работят и в събота, а резултатите от тях могат да бъдат проследявани и онлайн – след еднократно заявяване за парола.Местоположение на болницата
бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".
Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща 3 лв./час и за всеки следващ + още 2 лв  Peace

Транспортни връзки:
Автобуси: 88,120
Маршрутна линия: 32
Карта

Транспорт от Централна Гара:
От Цетрална гара – Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "бл. 4 ж.к. Лозенец"
(след светофара при ул. Атанас Дуков)График Лекари АГ отделение


Лукс стаи в Родилен сектор към АГ отделение - има 2 лукс стаи, които могат да бъдат ползвани, ако са свободни. Няма възможност за предварителна резервация. В тези в лукс стаи – таткото има свободен достъп и бебето може да бъде с майката, колкото тя пожелае. Цена 125 лв. Има котлон.

В случай, че са заети и майката желае да бъде сама в помещение – може да пожелае да бъде във ВИП стая в АГ отделението. Тогава отпада възможността бебето да бъде с нея. Цена 85 лв.

Свиждания в Родилен сектор – осъществяват се във фоайето със слънчогледите – входа за спешни случаи. Бебето не се извежда извън сектора и само таткото може да го види веднъж след раждането. Останалите роднини след при/след изписването от съображения за стерилност не се допускат посещения на външни лица в сектора.

Свиждания в АГ отделение – всеки ден от 16ч. до 19ч.Предишни теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 10, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=875237;;19]
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема !  Hug
Бих искала мнение за добър дерматолог в Токуда, ако може и с направление, тъй като имам вече.
Виж целия пост
# 2
Бих препоръчала Демерджиева  Peace
Бяха ми похвалили Цанков, но не останах с добри впечатления.
Виж целия пост
# 3
Аз честно казано бях при трима дерматолози в Токуда и не съм доволна от нито един Embarassed
Виж целия пост
# 4
Запискам се в групата за проекто-раждащи там, д-р Илиев Wink
Виж целия пост
# 5
Аз за детето, защото има атопични участъци по сгъвките на крачетата и взехме направление, което смятам да използвам. Ако не в Токуда ще отидем на друго място.
Виж целия пост
# 6
Демерджиева точно е специализирала детска дерматология. И аз за детето съм ходила там.
Виж целия пост
# 7
теичка, и моят син има АД от новороден почти. ние имаме страхотен педиатър, но обикаляхме по дерматолози и алерголози, за да ни дадат протокол за специалното АМ по каса, защото той няма право. Доста безхаберни и непазещи децата ми се видяха (масово ни изписваха кортикостероиди при това във висока дозировка), та моят съвет е каквото и да ти кажат дерматолозите да се консултираш после с педиатъра, защото педиатрите по-добре знаят какво и колко да изписват на бебета. Успех!
Виж целия пост
# 8
Аз за детето, защото има атопични участъци по сгъвките на крачетата и взехме направление, което смятам да използвам. Ако не в Токуда ще отидем на друго място.

За д-р Дерменджиева се говори какво ли не, но е факт, че успешно се справи с проблем при близко дете, който с години оставаше нерешим.  Peace
Виж целия пост
# 9
Нашата педиатърка (Константинова) изписа Фусокорт още отдавна за големите участъци, покрити с петна. Те изчезнаха за седмица, но с това по крачетата мазах 2 пъти, пак по неин съвет, избледняха и после пак се завърнаха. Днес гастроентероложката изписа Линола фет (или нещо от сорта),  но аз ще си я заведа за всеки случай.
Виж целия пост
# 10
а мажеш ли с някакво обикновено кремче за АД? Аз ползвах Exomega на A-Derma и накрая установих, че даже и с кортикостероиди като мажа, ако не овлажнявам кожата по няколко пъти на ден нищо не се получава, пак излизат. Иначе фуцикорт и ленола фет съм ги мазала и те, те са ок и дано се справите с тях, да не стигате до тежката артилерия!
Виж целия пост
# 11
Да, след като минахме през Мустела, Мустела Стелатопия и Биодерма, сме само на Екзомега- олио за къпане и лосиона за мазане със зелената капачка. Време е вече за дерматолог.
Звънях да попитам за Дермеджиева, за жалост не работи с направления.
Виж целия пост
# 12
Моето дете от 3 месечна възраст до момента е с АД. След консултация с д-р Лазарова тя ни изписа НА мляко и козметика А дерма и Авен. Проблема се "разреши" - т.е. подобриха се нещата. До 2 г. пиеше НА мляко. Много бавно и плавно под нейно наблюдение захраних малката.
А от скоро открих крем, които тотално ни реши проблема и кожата и се оправи.
Иначе сме ходили при Дерменджиева, но тя на нас не можа да ни реши проблема.
Виж целия пост
# 13
Моят син от един момент нататък и ХА не можеше да пие и беше на Фризопеп, но после захранването мина ок (като много продукти бяха отложени във времето, разбира се) но към днешна дата си яде всичко и да чукна на дърво, обриви няма.

Теичка, стскам палци да намерите вашия лекар и да преборите това чудо!
Виж целия пост
# 14
Благодаря момичета, тя има и АБКМ, аз съм на диета, пила е една седмица и малко АМ Хип комбиотик ХА в болницата и е на кърма.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия