Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 56 226
  • 831
Носите ли винаги чадър? Как го избирате?

Готварската книга на "Искам да кажа..."  chef

Виж целия пост
# 1
Добро утро и мерси за новата тема!

Много мразя да нося чадър. Въпреки, че ходя с голяма чанта никога не го нося и все някъде ме заварва дъжда. Не избирам - влизам в магазина до нас и купувам някакъв. После го забравям някъде или се разпада и си купувам нов. Имам един в офиса за зор заман.
Виж целия пост
# 2
Мразя чадъри. Ходя с яке за дъжд.
Виж целия пост
# 3
Сбъдваща, забравих да кажа, че снимките са много хубави, много готино парти за рожден ден е било! Овладяхте ли повръщането?
Виж целия пост
# 4
Не сме, рано е още. Номер 2 го държа 8-10 часа, номер 3 е по-кекава, предполагам поне 12 часа дрис&драйф.
Виж целия пост
# 5
Почти не ползвам чадър.
Виж целия пост
# 6
Добро утро.
Лиляна, много смъфаджъкана картинка за понеделник сутрин!
Май често нося чадър в чантата си. Децата са с чадъри, когато има нужда, но винаги в раниците имат по един дъждобран за "всеки случай".
Сбъдваща, бързо оздравяване на малката. Снимките са страхотни, емоциите също!
Лято, как е с мъжле у дома? Децата как реагираха?
Виж целия пост
# 7
Понеделник сутрин, студено, мрачно и аз се събудих с мигрена в 5 сутринта... Чудно начало на седмицата.
Поне да беше неделя и да не трябваше да излизам.
Не нося чадър, имаме в колата обаче.

Добро утро иначе:)
Виж целия пост
# 8
Добро утро!

Не обичам да нося чадър, още повече, че моят не е сгъваем и е досадно мъкненето. Синът и той никога не носи. Просто се прибира мокър.

Сбъдваща, големите хандбалисти са като балетисти на едната снимка Wink

Уф, счупи ми се зъб, и то в основата, към венеца. За първи път ми се случва и ми е много неприятно. А и ме е страх от лечението.
Виж целия пост
# 9
3-4 чадъра имам, така си седят. И в колата има един за зор заман, ама обикновено мятам качулката и тичам. Само Самуил редовно си ползва чадъра. Две капки дъжд да види и надава вой за чадъра си, който е ...... с Макуин, разбира се  Laughing

Чакам техници на Виваком да ни прекарат интернет и умна телевизия, до 12 съм вързана вкъщи.

Изпуснах на Сбъдваща децата  Crossing Arms От хандбал не разбирам, но много обичам атмосферата на всякакви такива състезания и ми се прииска да съм там.
Виж целия пост
# 10
Добро утро!

Имам изключителната способност да съсипвам чадъри.
При това скъпи, които уж не би трябвало да се чупят, повреждат и т.н., или поне не толкова скоро.
Имам в колата и в офиса, но вечно забравям да ги взема когато ми трябват. Simple Smile
Имам шлифер за дъжд, но в това време ми е студено с него, и си мокря пухеното яке обикновено.
Виж целия пост
# 11
Добро утро!
Чадърът ми стои в чантата целогодишно.
Ние с мъжа ми не си ровим в телефоните. И през ум не ми е минавало, на него също. Но нямам и какво да крия.
Искам да измрънкам, че за пръв път съжалявам за парите, които съм дала за дадено събитие. В случая - "спектакъла" Маша и Мечока. Толкова плоско и бездарно, че наистина съжалявам за парите. Добре, че не бях дала по 80 лв. за билет, че сигурно щях да се гръмна. И като се сетя, че не взех билети за други събития, които със сигурност щяха да бъдат по-интересни, а и по-евтини.  А за родителите и децата не ми се отваря дума. То хубаво да заведеш детето си някъде, но не е зле да му обясниш и как да се държи.
Виж целия пост
# 12
Имам, но редовно го забравям и ако съм с яке без качулка  доволно си ме вали. Което не би било кой знае каква драма ако не беше косата ми, която, като усети влага, заживява свой собствен живот Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Никога не нося чадър, когато ме завали купувам от най-близкия магазин от типа "Всичко по 1лв", после отлежават в колата, бюра и гардероби.
Виж целия пост
# 14

Сбъдваща, големите хандбалисти са като балетисти на едната снимка Wink

Аааа, не съм съгласна, твърдо нье!
Батковците хандбалисти са много добре сложени момчета - високи, но не прекалено (както са понякога баскетболистите и волейболистите), хармонично развити, умерено мускулести. Направо удоволствие за окото. Освен това са предимно интелигентни момчета, защото хандбалът е бърза игра, с тактика, мълниеносни реакции и светкавично мислене.
Нищо не разбирах и аз от този спорт, преди изобщо не е съществувал за мен, но се наложи да започна да отбирам по малко... няма как.  Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия