Да помогнем на Мони

• 5 139
  • 21
Мони е сам на 9 години, но вече води неравна битка с тумор на мозъка. Преживя 3 тежки операции, безброй изследвания, ядрено-магнитни резонанси и прегледи. За съжаление при контролен ядрено-магнитен резонанс се установява, че има остатък от туморното образование. При последващо проследяване на остатъка се отчита нарастване на образованието , което налага последващо лечение. Най-добри шансове за оперативно лечение и възстановяване на Мони предлага клиника в Хановер, която разполага с необходимата техника и специалисти. Цената на операцията, в клиниката, в Германия е 50 000 евро. Сумата е непосилна за семейството. Нека му докажем, че по Коледа стават чудеса, като му дадем шанс за живот! Ако искате да помогнете на Мони, можете да го направите, като посетите благотворителния концерт Коледна магия, от 18:30 часа на 20.12.2016 г. в Драматичния театър, в двореца на Културата - Перник или по дарителска сметка в Уникредит Булбанк IBAN: BG16UNCR70001522806565 BIC UNCRBGSF, титуляр Симеон Стоянов Руевски.   Можете да се свържете с родителите му на тел. 0899164731 и 0899164814.

Епикриза 1 - страница 1, страница 2

Епикриза 2 - страница 1, страница 2

Епикриза 3

Епикриза 4

Епикриза 5 - страница 1, страница 2

Eпикриза 6

Оферта - страница 1, страница 2

https://www.facebook.com/ruevski/videos/vb.100000019106430/1353064134704210/
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
За да се включат повече хора и да можем да помогнем, моля, помолете близките да предоставят документи - епикризи и оферта от болницата, както и връзки към публикации в официални медии, фейсбук страница/група, PayPal акаунт, DMS номер, ако има такива.
Всяка допълнителна информация би подпомогнала кампанията.
Виж целия пост
# 2
Ще говоря с родителите. Доколкото знам дмс номер няма. Родителите се надяваха на фонда за лечение на деца ,  но оттам се бавят, а време няма. Фейсбук страница и клипчето съм го качила.
Детето е съученик на сина ми и ще съм благодарна на всеки който се включи.  Детето е много добро и умно. Заслужава шанс.
Виж целия пост
# 3
извинете за тъпия въпрос, но как да кача епикризите на Мони. В PDF формат са
Виж целия пост
# 4
Днес се видях с майката на Мони. От фонда за лечение на деца, не са им отказали, но не са и потвърдили. От както са кандидатствали са минали три заседания на фонда, но документите им не са разгледани. Ето защо не могат да направят ДМС номер.  Ще правят благотворителен концерт в Перник в драматичния театър на 20,12.2016 г. от 18.30 часа. Следващото заседание на фонда е на 21.12.2016, но операцията е животоспасяваща и нямат време да ги чакат повече. Ще направят pay/pall и ще го кача.
Не мога да кача епикризите му. Много ми се иска да помогна на семейството. Моят тел. е 0899 36 06 34, дали някой знае как да кача епикризите.
Детето си загуби почти напълно зрението. В момента го лекуват с лъчетерапия, но това лечение е много агресивно и може да отключи други проблеми. В клиниката в Германия дават шанс да изрежат напълно тумора и семейството да започне терапия в Москва за да стимулира зрението.
Хората са напълно разбити. Ще сме благодарни на всяко дарение.
Проблема на детето е от март месец, но родителите се надяваха на фонда и не са търсили дарители. майката не я интересува има ли къде да живее, ще има ли какво да яде, просто иска детето и да оздравее.
Бих била благодарна както на дарения, така и на информация как да кача епикризите или пък да публикуваме рекламно каре с молба за помощ в някой и вестник.  никога до сега не съм организирала дарителска кампания и ще съм благодарна и на каквато и да било помощ.
Виж целия пост
# 5
Пиши ЛС на мод или на Мамма, те ще ти помогнат за качването на епикризите. Peace
Виж целия пост
# 6
Епикризите са добавени към първата публикация. Темата е закачена, така че да може да бъде видяна от повече хора.

Виж целия пост
# 7
Благодаря ви много. Ако дарителите имат въпроси ще разясня каквото знам. Хората са много изстрадали и заслужават помощ.
Виж целия пост
# 8
Преди малко направих превод по сметката. Дано необходимата сума се събере навреме.
Виж целия пост
# 9
Благодаря ви. Вчера се видях с майката. Тя иска от съда да й даде разрешение да се разпорежда с парите по сметката. Сметката е дарителска и тя дори не знае колко пари има в нея, защото няма право да гледа дори движението. Сметката е открита в петък 2 декември, така че едва ли са се събрали. Когато получа информация веднага ще споделя. Просто родителите се надяваха на фонда и едва сега започнаха да събират средства.
В училището класната ни помоли да дарим, за съжаление се отзоваха само седем родители и събирахме само 500 лв. Не обвинявам хората, ЖИВОТА е ужасно скъп, но все пак можем да отделим някаква малка сума. Всеки от нас може да изпадне в такава ситуация.
Лошото е че майката няма официален отказ от фонда и няма право на дмс номер.  С такъв номер е по-лесно. А с банковата сметка трябва се плати и банкова такса при извършване на превода. А на хората всяка левче им е важно.
Виж целия пост
# 10
Кристина, ако можеш направи, официална фейсбук страничка на детето и качи документите и там. Повече хора ще я видят и може да се споделя. Линкът, който си пуснала, е към публикация на бащата или поне аз нещо бъркам. Така няма и качени документи там.
Парите не са толкова много и вярвам, че с по-широка кампания, ще се съберат. Може и благотворителни базари да се организират или да се продават вещи от частни лица, а парите да отиват по сметката на детето. За Гери така се събраха средствата.
За Фонда отново нямам думи. Децата са оставени на произвола.
Днес ще преведа пари.
Виж целия пост
# 11
Пролетен дъждец благодаря. Ужасно съм неграмотна техническа и не мога да направя официална фейсбук страница на детето. В работата нямаме и интернет, да не се разсейваме и мога да пиша само от телефона. Ти можеш ли да направиш такава фейсбук страница или някой твой познат или някой който чете темата. Публикувала съм си телефона, епикризата на детето са у мен. Фейсбук на бащата на детето е Стоян Руевски, там е качено клипчето със снимки на Мони. '
Тумурът на Мони е доброкачествен. Това означава, че веднъж като се премахне детето ще живее. Разбирате ли, че тук не става въпрос за безнадежна кауза. Ето защо трябва да съберем парите. След като се премахне напълно туморът  родителите ще ходят в Москва където дават шанс за терапия, която ще възвърне зрението. В момента детето вижда само сенки, но ходи всеки ден в училището на индивидуално обучение и смята на ум задачи със трицифрени числа. Детето вярва, че ще се оправи и успокоява и майката.
До момента са му направени три операции в България и е отстранено количество от тумора, което превишава тридесет пъти този остатък. В България тази последна операция не може да се направи, а без нея туморът продължава да нараства. Моля някой, който може да направи официална фейсбук страница да се включи.
Виж целия пост
# 12
Кристина ,аз както и други родители на деца от 74 СОУ Гоце Делчев разбрахме за Мони едва вчера.Училището организира вътрешни благотворителни концерти на групите по хореография понеделник 19 ти от 11.30 и от 13 ч. със символичен вход 1 лв.Класните също събират пари, а във фоайето на училището има базар и се събират също.Още от 8 когато почват часовете ,сутринта, има дежурни деца.Нека всеки който има път около училището да отдели от времето си и дари колкото може.
Ще пусна информация и в темата по квартали , предполагам, че все още има хора от квартала, които нямат информация за детето. Иначе имам близка която се оперира преди години в Германия от тумор в главата и я спасиха.Аз вярвам и знам, че за детето  там ще направят всичко възможно!Кураж на семейството!
Виж целия пост
# 13
Говорих с майката. От една рекламна агенция ще им направят професионално фейсбук страница. Така че молбата ми за фейсбук страница отпада.
Знаех за проблема от септември , но едва сега започнаха да се събират средства. Родителите вярваха, че фонда ще ги подкрепи. Те са горди хора, но в момента положението е такова, че са готови на всичко само и само парите да се събират. Детето има шанс да води напълно пълноценен живот. Сумата не е непосилно да се събере. Вярвам, че ще успеем.
Виж целия пост
# 14
Майката все още не вижда движението по сметката, но каза че от банката са и казали, че вече има 5000 евро. Много се обнадеждих
Поемам ангажимент към всеки който дари, да го информирам за състоянието на детето и за какво са похарчени парите. Каузата си заслужава.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия