Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Nosko - безопасният аспиратор за детското носле

  • 12 081
  • 89
Ефективно и бързо отстранява секретите от носната кухина на бебета и малчугани

  Запушените нослета на бебчетата са проблем, с който майките се борят много често. Това е изпитание не само за малчуганите, но и за техните родители, които изпробват различни неефикасни методи.

  Скъпи родители, Nosko e тук, за да ви помогне. Аспираторът за нос е създаден за новородени и бебета, при които все още няма развити умения и рефлекс за издухване на носа. Той лесно и бързо се включва към домашната прахосмукачка и гарантира безопасна всмукателна сила от 0,2 бара, без значение от всмукателната мощност на прахосмукачката ви. Лесно, ефикасно и бързо изсмуквате сополите от носа на вашето дете, за да върнете щастливата му усмивка.

  Носът на детето се запушва от отока на лигавицата. Затова кърмачето трудно суче, а сънят му е неспокоен. Ако инфектираните назални секрети не бъдат отстранени чрез назален аспиратор, може да се появи синузит, възпаление на средното ухо или на сливиците. Nosko е базиран на най-ефективната вакумна технология и той ефективно и бързо отстранява секрета от носната кухина. Aспираторът може да се използва както от деца, така и от възрастни. Разглобява се и лесно може да се почисти и стерилизира.

  По време на изсмукването на носния секрет се препоръчва да държите края на съединяващата част надолу и настрани, тъй като, в резултат на гравитацията, секретът се събира в назалната долна част. Шумът от прахосмукачката е силен. Не се притеснявайте, ако детето ви започне да плаче. Употребата на Nosko не е болезнена. Изпробвайте го върху себе си, ако искате да се убедите какво е усещането!
 Помогнете на вашето дете да диша по-спокойно с Nosko - вашият приятел в борбата със запушените нослета!Включете се в играта на Nosko
Включете се с коментар в темата до 22.02.2017 г., като отговорите на двата въпроса:
1. Какви нетрадиционни и народни методи за справяне със запушения нос при деца и възрастни сте прилагали (без лекарствени продукти)?
2.  Кое е най-необичайното нещо, за почистването на което сте използвали прахосмукачка?
Десетима от всички участници ще спечелят аспиратор Nosko.
Виж целия пост
# 1
Имам 3 аспиратора и ползвам само носко!!! Най-ефективен е при хрема и малката се забавлява даже...това е най-нетрадиционния метод, който съм ползвала.
Прахосмукачката... ами за ползването на Носко май хахахаха за друго не се сещам 😅
Виж целия пост
# 2
Правила съм промивки с физиологичен разтвор, но ефектът не е много добър. Имам най-обикновен ръчен аспиратор за носле и определено ще го хвърля. Не ми върши дори минимална работа, само изнервям детето и започва да плаче.
Моята госпожица е малка и не смея много да експериментирам, но това което ми е хрумнало с подръчни материали е салфетка. Навивам я така, че да стане остра и тънка от едната страна и така успявам да отпуша до някаква степен нослето й. Разбира се, отново има плач и нито на мен ми е приятно, че разплаквам детето си, нито тя изпитва комфорт. Определено един такъв аспиратор би ни помогнал да премахнем неприятното, но задължително почистване на носле.
Прахосмукачката си я използвам редовно, но по стандартния начин.  Mr. Green Не съм много оригинална.
Виж целия пост
# 3
1. Какви ли не бабешки рецепти - лук с мед, ракия с мед... парна баня със солен разтвор най-добре ни действа.
2. Често си почиствам компютъра с прахосмукачка.
Виж целия пост
# 4
Здравейте,
ето и моите отговори:
1. Какви нетрадиционни и народни методи за справяне със запушения нос при деца и възрастни сте прилагали (без лекарствени продукти)? Инхалации и капане на лайка
2.  Кое е най-необичайното нещо, за почистването на което сте използвали прахосмукачка? За нослето и за прически Simple Smile, понякога и за чаршафите, когато малката е изцапала Embarassed
Виж целия пост
# 5
1. Какви нетрадиционни и народни методи за справяне със запушения нос при деца и възрастни сте прилагали (без лекарствени продукти)?
-хомеопатичи продукти и инхалации със физиологичен р-р+сребъра вода
2.  Кое е най-необичайното нещо, за почистването на което сте използвали прахосмукачка?
- в момента на пробиване на стена с дрелка  Mr. Green-за да си спестя чистенето после  Sunglasses
Виж целия пост
# 6
За почистване и отпушване най-често използвам промивки с физиологичен разтвор. Като цяло имам проблем с отпушване на носа, тъй като синът ми, макар и голям вече още не умее да си издухва носа и затова редовно си седи със запушен  Sad. Мъчно ми е, че не разбира действието "издухай", но...

Прахосмукачката я ползвам по предназначение  Peace, но най-интересния начин, по който съм виждала да се използва е този  Laughing
Виж целия пост
# 7
1.солена вода-Още от дете я мразя,но понякога има ефект.
2.При всяко почистване с прахосмукачката почиствам и кучето...Мопс е...с къс и остър косъм...На нея явно й харесва,защото идва сама като види прахосмукачката.  Joy
Виж целия пост
# 8
1. Какви нетрадиционни и народни методи за справяне със запушения нос при деца и възрастни сте прилагали (без лекарствени продукти)?
Клеева тинктура, мед, сок от лук, памук напоен с ракия.
2.  Кое е най-необичайното нещо, за почистването на което сте използвали прахосмукачка?
Най-необичайното е именно носът, иначе с приставка за прах  - книги, техника, рамки на снимки.
Виж целия пост
# 9
Използвам физиологичен разтвор за промивки на нослето, капвам лайка,слагам и мед!
Прахосмукачка съм използвала за издърпване на сополи!
Виж целия пост
# 10
1. Какви нетрадиционни и народни методи за справяне със запушения нос при деца и възрастни сте прилагали (без лекарствени продукти)? слагане на мас и солена вода в нослето.
2.  Кое е най-необичайното нещо, за почистването на което сте използвали прахосмукачка? Да си призная,ползвала съм прахосмукачката само по предназначение и нищо необичайно не съм почиствала с нея.
Виж целия пост
# 11
1 - Пробвала съм с чесън в ноздрата, както и с тампонче, напоено с ракия.
2 - Например за стола за хранене на дъщеря ми - толкова трохи има винаги след ядене, че често минавам и самия стол, и подносчето преди да го измия. Иначе си я ползвам по предназначение Simple Smile
Виж целия пост
# 12
1. Какви нетрадиционни и народни методи за справяне със запушения нос при деца и възрастни сте прилагали (без лекарствени продукти)? :

- Промивки с физиологичен разтвор и ръчен инхалатор. В някои от случаите са вършели работа, прахусмокачка със специален накрайник също. Чесън, ракия и разни подобни никога не бих използвала при малко бебе/ дете.

2.  Кое е най-необичайното нещо, за почистването на което сте използвали прахосмукачка:

- За почистване на сополите от нослето.
Виж целия пост
# 13
Здравейте,за отпушване на нослета съм използвала какво ли не...най-голям ефект съм имала с парченце масло-колкото грахче в двете ноздри и напоени памучета с разтвор от настърган лук и преварена вода.Най-нестандартно съм използвала прахосмукачката за преспиване на голямото ми вече дете-спеше само навън и като се прибирахме вкъщи ревваше веднага,оставях го в количката в коридора и хуквах да включа прахосмукачката,почти веднага заспиваше.Хем той спеше,хем аз си действах спокойно.
Тъй като моите деца вече са сравнително големи,ако случайно съм сред изтеглените печеливши,Носко ще го подаря на едно близко детенце със здравословни проблеми,на което със сигурност ще е от голяма полза.
Виж целия пост
# 14
1. Мазали сме нослето с мед - на мен само той ми помагаше, докато бях бременна, както и с кокосово масло.
2. Ами, май за носа  Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия