Новородено бебе и голямо куче

• 41 531
  • 845
# 840
Силно се съмнявам вашите животи да са перфектни.

Моля? Животът ми няма отношение по темата. Не става въпрос за мен.

пп. Всичко си имам. Без куче  Mr. Green
Когато се изказваш така крайно и с идеи за нечий живот,примера ,който даваш има отношение.
Малко повече жал и мекота в отношенията /особено към хора ,който не познаваме/ биха били от полза.
Виж целия пост
# 841
За сега решихме да се спазва хигиена на кучето и да не му се позволява да се качва по мебелите. В момента е разходено и измито (от мъжа ми) и си лежи на земята в неговия си креват.
Дано продължава така. Ако стане- добре, ако не - ще му мисля пак. Хубаво е с нормален тон и разговори да се постигат нещата.

Все пак е начало. Искрено се надявам наистина да е разбрал, че така не може да се продължава. Козината на кучето не е най-големият проблем, други са тези, които са опасни, но за тях има ваксини, обезпаразитяване и добра хигиена. Затова и се втрещих, като разбрах, че при кучето тези неща ги няма и за капак то не се и мие, като се прибере.
Що се отнася до различните тълкувания, тук е така. Все се намират хора, които търсят под вола теле и не приемат темата на темата, а си наставят техни си  - я че мразиш кучето, я че целта ти е непременно да изгониш мъжа си, я че еди какво си. Дано е имало и полезни мнения. Ти си знаеш най-добре, засега сте поели в правилната посока, наблюдавай нататък как ще бъде и не допускай пак да стане като преди.
Виж целия пост
# 842
Истината боли..
Пък нека сме ”злобни”..

Отново й е хвърлил прах в очите.
Дам.
Показал й е, че кучето е на първо място и вече всеки си знае мястото.
Много сте крайни. Защо си мислите ,че сте наясно с всяка ситуация и нейните нюанси. Прекалено лесно раздавате квалификации и правосъдие. Вие си преценяте. Неприятното е ,че с употребата на толкова емоционално наситени изказвания,някой наистина може да се подведе по съветите ви.
Силно се съмнявам вашите животи да са перфектни.

Крайни?
Само щото не я погладихме по косъма ли?

Не е ли факт,че.мъжа и я шанташира и злоупотребява със положението и?

Не е ли факт,че този човек си събра багажа,демонстрирайки ясно какви са неговите приоритети,при все,че в корема на авторката живее неговото дете?!

Що се правите на ощипани,не разбирам?!?
Ние крайни,а на мунчо постъпката не е крайна,така ли?

Зарежи. Явно са постигнали някакъв компромис. Дали е хвърлил прах в очите, тя тепърва ще разбере. Животът си е неин, изборите сама си ги прави, тя сама е избрала да живее така.
Чудно ми е само как след раждане със секцио, ще е сама, с кучето, с бебето.

Виж целия пост
# 843
Бащата ще си вземе отпуск и ще е до нея.
Виж целия пост
# 844
Тъкмо ще има възможност и да го разхожда заедно с бебето. В крайна сметка ще има възможност и тази отговорност да свали от половинката. Човекът все пак по цял ден ще е на работа, къде да извежда куче уморен след работа.
Виж целия пост
# 845
Ключ по молба на автора.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия