С какво ви дразнят свекървите- 83

• 89 928
  • 803
старите теми

Виж целия пост
# 1
 Grinning
Ха, добре заварили!
Виж целия пост
# 2
Може да са били ученички, студентки и какво ли още не. Въпросът е как са ги квалифицирали тогава "моралните стожери на обшеството" в лицето на леля Пена и леля Гена. А квалификациите на тези лели никога не са били особено мили.
Била съм свидетел не чак толкова отдавна на категорично изразени съмнения за здравословното състояние на осиновените деца. Лошото е, че в конкретния случай обмислящите осиновяване хора май се повлияха от тези приказки.
Само споделям чутото, извинете, ако някой се почувства засегнат, ще го изтрия.

Съвсем се отклонихме от темата...
Виж целия пост
# 3
Отклонихме се, но тръгна със започнатия с теб разговор за разликите. ти така и не каза какво точно на теория е така, а на практика не е и за това аз дадох няколко примера.

Иначе темата за осиновяването наистина е много тегава
Виж целия пост
# 4
Това, че една 50-годишна има повече опит от една 20-годишна, далеч не значи че трябва да иска да предава съдържанието на този опит и възгледите си върху снахата, която пък от своя страна не е длъжна да ги приема. Досадно е да се ползва този образ на по- опитния за дребни неща особено. Какво като е мила маруля 40 годин', а другата 15? Чисто налагане си е. Някой спомена назад за тъщите. Аз пък се чудя защо няма 80 теми "С какво ви дразнят зетьовете?"

Виж целия пост
# 5
Малеее, чета постовете на Даун от предната тема за петицията, за "неистинските" семейства, за осиновените деца, и не мога да повярвам. Категорично няма да отида да чета там, че много ще се ядосам. Едно такова чудо ми стига в къщи...  Sick
Виж целия пост
# 6
Отклонихме се, но тръгна със започнатия с теб разговор за разликите. ти така и не каза какво точно на теория е така, а на практика не е и за това аз дадох няколко примера.

Иначе темата за осиновяването наистина е много тегава
Докато пишех за теорията и практиката, някой писа преди мен. И ако щеш вярвай, но не помня точно на какво отговорих.  Grinning Ще се върна назад, дано се сетя.
Виж целия пост
# 7
За  мен семейство е когато са си омесили гащите  и финансите и имат общо дете.Независимо дали и  трите неща са спазени.Осиновеното дете или доведеното дете е  също толкова свое,с разликата,че е малко в повече свое.И при собствени внуци  има искри между снаха и свекърва,какво остава да има нещо "отгоре".Докато приеме нещата, минава доста.
Някои  имат брак,но живеят напълно отделно и  бракът не прави семейството.И все пак защитава често децата поне.
Скрит текст:
Аз съм на  консервна вълна,надничам за кратко,докато почивам,че се изморявам бързо.И няма да дам на снахата  буркани ,да си насади на терасата  и да си прави  каквото иска.
Майтапя се ,излизам на пазар,че свърших суровини,захар няма.да не стане като се върна 13 страници колко съм гадна свекърва.Яд ме е ,че не вземат.
Видях петицията ,и  аз отказвам дори да чета.И гейовете  са хора.Дори да е насочено против тях.
Виж целия пост
# 8
Няма да пиша по повод хомосексуалните имат ли право на семейство.
Малко или много обаче, ми стана смешно сравнението на опита. Не е общовалидно това нещо. Може една жена на 50 никога да не е работила друго, освен домакиня, пък 30 годишната има минимум 10 години опит като работеща.
Може една 50 годишна да не е гледала своите деца, а 30 годишната да не се е отделяла от своите. Мога да дам още възможни разлики, в които по-младата да води като опит по-възрастната, но няма смисъл. Просто не е ок, когато налагаш своите разбирания и опит на друг човек. Дали ще е на снахата, или на дъщерята-все тая
Виж целия пост
# 9
Пеперудкова гледа грешни подправки в градината си  Crazy.
Няма разлика между осиновените деца. Просто аз и родителите ми са имали късмет да ме осиновят като бебе. Сега е трудно и периодът на напасване е много по-дълъг и сложен, но поне осиновителите са наясно с това и отдават цялата си любов и време на децата си.

Ма ко се потресе за разведените и осиновените, но аз няма да забравя една потребителка, която се възмути, че в парка е срещнала дете със сериозно заболяване, в инвалидна количка, и че нейните две ангелчета са се депресирали от гледката. Нарече детето "зеленчук" и каза, че е редно да си го държат в къщи.
Виж целия пост
# 10
Някой спомена назад за тъщите. Аз пък се чудя защо няма 80 теми "С какво ви дразнят зетьовете?"
Защото майка ми не е открила форума.  Mr. Green
Виж целия пост
# 11
, но аз няма да забравя една потребителка, която се възмути, че в парка е срещнала дете със сериозно заболяване, в инвалидна количка, и че нейните две ангелчета са се депресирали от гледката. Нарече детето "зеленчук" и каза, че е редно да си го държат в къщи.

ъъъъ, при всичкото нещо, което съм видяла написано в този форум, това като че ли може да счупи тъпометрите  Shocked
Виж целия пост
# 12

Ма ко се потресе за разведените и осиновените, но аз няма да забравя една потребителка, която се възмути, че в парка е срещнала дете със сериозно заболяване, в инвалидна количка, и че нейните две ангелчета са се депресирали от гледката. Нарече детето "зеленчук" и каза, че е редно да си го държат в къщи.
Shocked

Това направо не е за коментиране.

Няма никакво значение чий опит е по-голям. Всяко семейство си има собствени навици. Така или иначе за повечето неща няма правилен отговор, а всичко е строго индивидуално. От миенето на марулите до диетата на децата. Да споделиш опит е чудесно, да напъваш да е по твоя начин - не е.
Виж целия пост
# 13
"Бъди благословена" невероятен филм от онова време, нека по-младите да го изгледат.
Виж целия пост
# 14
, но аз няма да забравя една потребителка, която се възмути, че в парка е срещнала дете със сериозно заболяване, в инвалидна количка, и че нейните две ангелчета са се депресирали от гледката. Нарече детето "зеленчук" и каза, че е редно да си го държат в къщи.

ъъъъ, при всичкото нещо, което съм видяла написано в този форум, това като че ли може да счупи тъпометрите  Shocked

Тарти, а я харесвах преди това. Пишеше добре. Крейзи чик май беше и имаше аватар на девийка, държаща риба. Не съм го забравила от тогава. Толкова гадно ми стана.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия