За кашкавала

  • 1 643
  • 20
# 15
Аз съхранявам във кутия или домакинско фолио.
newsm10
Виж целия пост
# 16
Най-лесно е в кутия, поне на мен ми е по-удобно, защото мразя всеки път да завивам и развивам фолио. От тези пластмасовите, с мекия капак. Имам такава и за сиренето, сщо и за салам. Слагаш, затваря се добре и издържа многооо време.
И аз предпочитам пластмасовите кутии Grinning
Виж целия пост
# 17
Ми той ако не е узрял /ако това е причината за мухлясването/ пак ще си мухляса, независимо от това в кутия ли го сложим или във фолио, не е ли така Embarassed
Питам, защото където и да го сложа все си мухлясва. ooooh!
Виж целия пост
# 18
Аз пък избягвам да държа храна в пластмасови кутии Rolling Eyes
Имам чувството, че се разваля по-бързо. А и баба ми казва, че храна и подправки се държат в стъклени съдове и бурканчета Simple Smile
Виж целия пост
# 19
В хладилник, и не му е ставало нищо до сега, хм ....
Виж целия пост
# 20
В хладилника в стреч фолио но да е плътно опакован за да не взима въздух.На мен ми мухлясва ако стои мноого време в хладилника. Twisted Evil
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия