Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 8

  • 139 948
  • 742
# 180
Сърмичките на Марчева ме подсетиха за две неща: 1) че отдавна не съм яла и ми се доядоха Wink и 2) че не трябва да забравя да потърся лозови листа за Бъдни вечер

Лабрекс, заитригува ме с тиквения крем, много добре изглежда Simple Smile

От мен едни мъфини с пушена сьомга:


П.П. Ох, нещо не мога да се оправя с това форматиране... защо така ми сплесква снимката?
Виж целия пост
# 181
Роце, ползвай старата версия, докато може.Аз, като пуснат новата, понеже не и схващам нищо, май ще се откажа да качвам. Embarassed
Виж целия пост
# 182
Aз ползвам само новата версия и нямам проблем с отваряното на снимките,нито от телефона ,нито от компа.
Виж целия пост
# 183
Aз ползвам само новата версия и нямам проблем с отваряното на снимките,нито от телефона ,нито от компа.
Проблема е в качването, не в отварянето.
Виж целия пост
# 184
Роце, ползвай старата версия, докато може.Аз, като пуснат новата, понеже не и схващам нищо, май ще се откажа да качвам. Embarassed
Аз също. Не ми се получава и вероятно ще се откажа. Освен това не виждам половината снимки, които  се качват. Трябва да въртя, нова пък стара.... не става.
Виж целия пост
# 185
Тайне  Hug, наистина, в старата версия снимката ми изглежда нормална. Иначе нямам проблем с качването, било през адрес, или директно... Проблемът ми е "визуален" Simple Smile.
И в два браузъра в новата версия снимката ми е афиширана сплескана в новата версия и нормална - в старата  newsm78
Както и да е, извинявам се за разводняването на темата Simple Smile
Виж целия пост
# 186
Соленки и пържен хек.



Виж целия пост
# 187
От мен, след малко отсъствие:



Всички сте показали много вкусни и неустоими предложения.
Имам молба към Тайна, ако може да пусне рецепта за соленките.
Виж целия пост
# 188
Zarzamora, малко ще е трудно, защото нали готвя без рецепти, но ще се опитам да обясня.

Едно яйце, една лъжица кисело мляко, половин пакетче бакпулвер, към 100 грама настъргано сирене, брашно една голяма чаша, към 300 грама и върху брашното две-три кръгчета олио, направо от бутилката, но от тези ,които са с "човка" и пускат тънко.Разбърквам набързо, (аз с китайски клечки за ядене си бъркам тестата) и като стане на буци го събирам в топка, ако лепне, добавям още лъжица или две брашно и леко омесвам.После деля на две топки, разточвам го дебело около 3 мм, режа и пържа в средно, не много силно загрято олио.В действителност са много по-светли, от светкавица излизат по-тъмни.

Дано ме разбра  Hug,че най-трудно ми е да давам рецепти, като не готвя по рецепти, а на око. Embarassed
Виж целия пост
# 189
* гюведжета
 

* принцеси със сирене
 
Виж целия пост
# 190
Благодаря ти, Тайна ! Blush
Виж целия пост
# 191
Gulab Jamun , индийски сиропирани сладки . Нямам рецепта, просто гледах доста клипчета, гадаех съставките и направих опит. Става за ядене.



Виж целия пост
# 192
Винен кебап с бял ориз
Негърче

Виж целия пост
# 193
 Печена тиква.
.
Печено свинско шпиковано

Плодова пица

Виж целия пост
# 194
Печена пуйка с портокали и медена торта.



Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия